Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTwardan podziwiam za te smaki.
Nooooo że ty nie zwymiotowalas??? Dziwne te nasze organizmy
No dziewczyny dlatego poczekam dopiero się pokazują wózki liczę że zobaczę Anexa bo się na niego napalilam
Po śniadaniu 2 kiełbaski białe i musztarda plus kawa i 1,5 kromki dużej chleba 113:-)
Ale syta jestem ciekawe ile tasiemiec wytrzyma czasu?
Aaaaaaaaaaaa
Dziś mąż zobaczył kopnika oczami:-)
Lezeniem sobie a mały mamie dał kopa brzuch podskoczyć
Tatuś dumny hihihi nawet majtki mi obniżył powiedział żebym nie dusila junioratwardan lubi tę wiadomość
-
Żabko ja dzisiaj 2 parówki z musztardą i 2 kanapki, czekam na pomiar
Moja panienka tasiemka też mnie ostro ssie cały czas
co chwila mogłabym jeść
Zaraz muszę wypić kawę bo zasypiam na stojąco.
Po śniadaniu 109czas na kawę
Super, że synuś kopnął tatęna pewno jest dumny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 09:56
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie ketonów juz po sniadaniu nie było więc sama kawa z orzechami podziałała
ja to muszę zgonić na brak wody-na działce nic nie piję-bo mi się nie chce, a w domu cały czas ze swoja butlą siedze
poza tym wczoraj od rana miałam cukry nizsze niz 90 a jadłam cały czas. Druga różnica(oprócz małej ilości wody)to zamieniłam kolejność posiłków tz schabowy był o 14 zamiast 18 -
nick nieaktualnyMaczek nie mam pojęcia jaki sposób jest najlepszy żeby obniżyć rano cukier.
Sama siedzę i myślę bo czasami rzadko mam powyżej 90. Czy wstaje wcześniej czy później ile zjem i czego nie widzę wpływu na poranny cukier.
Napewno ma wpływ ma czas nocny czyt przerwa nocna.
Kamcia ważne że umyje i robi błysk.
Na drugie śniadanko Pożarlam cały kubeczek serka wiejskiego i zagryzlam 1/2 grejpfrutem
Za godz się zmierzę.
Muszę paski policzyć żeby mi starczyło do rana bo odprowadzenie córkę i pójdę do apteki. Skleroza miałam paski kupić
-
nick nieaktualny
-
pytam się męża co on chce w zamian(dałam do zrozumienia, ze to raczej nie jest bezinteresowne), odp, że nawet o tym nie pomyślał
za chwilę wraca i pyta, co ja bym chciała mu dać w zamian ?a ja odp, co ja dostaję za sprzatanie? powiedział że nic
dodał tylko, ze obiecał sobie , ze jak ja będę w ciąży to bedzie wszystko robił
-
nick nieaktualny