Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamciu tule.
Cieszę się że masz to już za sobą.
Skup się teraz na Piotrusiu, sobie i mężu tamten dział zamknięty.
I nie ukrywam tak jak Ci wcześniej pisałam nareście doznała spokoju oczywiście zostają ci jeszcze sprawy spadkowe.
Teraz ty z bratem (ty pierwsza jeśli jesteś starsza) a potem załatw za Piotrusia jak się tylko urodzi żeby go nie ścigali.
Myślę że cukier po jabłku to z dodatkiem mega stresu.
Jestem z ciebie dumna że poszłaś na pogrzeb stawilas czoła tej rodzinie i jeszcze w ciąży jesteś.....
Ja nie wiem czy bym doszła na pogrzeb.
Odpoczywaj
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak jak wam wspomniałam po mojej kolacji było 90 cukru.
Po 15 min od mierzenia zjadłam jeszcze raz to samo i tyle samo:-) bo byłam głodna.
Przyszedł mąż dałam mu to samo na kolacje smakowało mu
powiedziałam z 40 min mówię że idę na spacer przy okazji lody kupie na jutro na deser ( chodzą za mną jakieś ciastka np. Delicja tak wiem zakaz!). Wróciłam że spaceru mierze cukier a tam 88!!!
A tak miło na dworze cieplutko,spokój,szłam sobie powolutku ahhhhh mam nadzieję że będę dobrze spala:-)
Dziś mi się śniły malutkie kotki czarno białe z czego jeden był martwy ciekawe co tej nocy mi się przyśni.
Dobranoc
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry:-)
A wy gdzie się podziały??????
U mnie wyniki ok.
Najgorsze ze tasiemiec się odezwał znowu
mija 30min od posiłku a ja znowu głodna i to tak aż w brzuchu burzy!
Co ja mam zrobić?
Któraś tak miała????
Jecie dalej???? Czy czym mam się napchana żeby chociaż 1h po posiłku wytrzymać!????
Miłej niedzieli:-)
Ja już się jutra nie mogę doczekać.
Mąż na rano do pracy,córka do przedszkola
obiad na jutro będę miała z dzisiaj.
Wpłynie kolejna wypłata i pewnie moja też więc będę mogła coś kupić dla małego tzn to co potrzebuje znalazłam dzisiaj smoczki,butelki pozwoliłam córce wybrać np. Smoczka itp.
No i laba jutro ahhhhhhWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 11:24
-
Hejka, mój mały potwór wstał 0 6:00, więc od rana biegam. Na szczęście właśnie padł na małą drzemkę uff
Eksperyment z bułką dzisiaj nie był już tak udany od rana 90, a na śniadanie sprawdziłam inną bułkę z Lidla (paluch z ziarnami czy jakoś tak) i niestety wynik 131, to moje pierwsze przekroczenie po posiłku
. Inna sprawa że wszamałam całego bo byłam taka głodna. Po 1,5 godz spadło do 84 no to kawkę sobie wypiłam ze spienionym mleczkiem 
Obiadek u teściów więc nawet nie zaglądam do kuchni. I też nie mogę się doczekać poniedziałku bo z tym moim rozrabiaką to urwanie głowy... -
nick nieaktualnyJa już właśnie skończyłam jeść obiad za godz pomiar.
Szykowalismy ścianę w małym pokoiku bo przyszła fototapeta i będziemy Klein co mnie cieszy bo będzie zrobione a ja spale ten obiadek żeby potem moc zjeść lody:-) Potem spacer z dzieckiem bo rowerki chce pojeździć.
Mąż trochę zły bo chciał gdzieś na wycieczke jechać ale ja kompletnie pomysłu nie mam
wszędzie wokół są góry trzeba Lazic a mi się nie uśmiecha Lazic 
Ale wahania nastroju były chwilowe i Pokazałam że w domu też jest miło:-)
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis na czczo tez 90. Na wadze przybralam, brzuch mi urósł wydaje sie ale zmierzylam sie i nadal 91 w pasie

Zabka ja tak mialam. Z zegarkiem w reku siedziałam patrzac kiedy moge zjesc. Ale znalazlam sposob. Poprostu jak czulam glod to zalewalam go woda, nie jadlam godzine i wkoncu uczucie glodu znikalo a acetonu tez rano nie mialam. Najgorzej bylo jesc na bierzaco bo wtedy nie moglam sie pozbyc ssania. Teraz mam tak czasem do 11- 12 a później znow musze wmuszac w siebie.
Kamcia bylam w Intermarche i chialam kupic ta kiełbase czosnkowa co polecalas ale ona ma w składzie glukoze
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Żabka ja też mam tak z moim głodem- ciągle mnie ssie. Są czasami dni, że jest jakby "mniej głodny", zdarza się
Ja jem co 2h, czasami przeciągnę trochę dłużej. A zaczęło się właśnie tak jakoś w 20 tc. Przyzwyczaisz się
żabka04 lubi tę wiadomość
twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015

-
Dorinka wrote:Ja dzis na czczo tez 90. Na wadze przybralam, brzuch mi urósł wydaje sie ale zmierzylam sie i nadal 91 w pasie

Zabka ja tak mialam. Z zegarkiem w reku siedziałam patrzac kiedy moge zjesc. Ale znalazlam sposob. Poprostu jak czulam glod to zalewalam go woda, nie jadlam godzine i wkoncu uczucie glodu znikalo a acetonu tez rano nie mialam. Najgorzej bylo jesc na bierzaco bo wtedy nie moglam sie pozbyc ssania. Teraz mam tak czasem do 11- 12 a później znow musze wmuszac w siebie.
Kamcia bylam w Intermarche i chialam kupic ta kiełbase czosnkowa co polecalas ale ona ma w składzie glukoze
W intermarche polecam niedźwiedzia -robią na miejscu i na bank nie ma glukozy
Stąd zawsze podkreślam ze chodzi wędliny robione na miejscu
-
Dorinka wrote:No wlasnie o taka pytalam. Pani dala mi do przeczytania ksiazke z opisem ich wyrobow i chyba na 4 miejscu: glukoza. Wiec skulilam glowe i poszlam dalej a takiego mialam juz smaka

az jestem ciekawa, czy mówimy o tej samej kiełbasie
bo przecież nie tylko ja je kupowałam i osobiscie przeglądałam skład każdej ich wędliny, jedynie w parówkach była skrobia, a tak tylko mięso , woda , sól i przyperawa np czosnek niedzwiedzi
jak będe któregos razu to znów poprosze o skład i zrobie zdjecie(jak sie uda oczywiscie
) no i zjadałam po 2 szt takiej duzej kiełbasy
-
dorinka
aż nie wierzę, zeby inne kiełbasy robili(bo mialam wrażenie, ze skład ten sam musi być), ale jestem pewna, ze u nas nic cukrowego w skladzie nie ma-jadłam i dobre cukry tez dowodzą, ale z czystej ciekawości wgłębię sie w temat
na nogach nie dojde do intermarche wiec poczekam na okazję -
nick nieaktualnyZabuszka tule:-)
Jutro będzie lepszy dzień.
Po obiedzie fajny cukier aż 90! Zjadłam ziemniaki, buraczki i pałki pieczone z kurczaka 3szt.
Pojadłam.w nagrodę zjadłam aż 3szt delicji wiśniowych:-)
Przykleilismy foto na ścianę poskakalam poszłam zmierzyć cukier a tam 123:-(
Niby dobrze ale liczyłam że będzie mniej i wcisnąć lody bo po lodach miałam iść na spacer a tu dupa już nie zjem lodów.
No więc rodzinką zjadła a ja patrzyłam
Idę na dwór póki ładna pogoda bo chmury nadciągaja:-(

[