Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny z góry przepraszam ale muszę się pochwalić, chociaż wcale nie ma czym poza obżarstwem hihi
Byłam na obiedzie na naleśnikach w manekinie, w Poznaniu najlepsze!!! Cukier po godz 99, a ja ledwo od stołu wstałam tak się najadłam. Oczywiście zgodnie z zasadą przemaszerowałam jeszcze 15 min w dość szybkim jak na 36 tydzień tempie, żeby nie było.
Co do ubezpieczenia auta to widzę, że każdy kombinuje. Mój teść ma 4 samochody haha, wszystko dla zniżek. Oczywiście ich łączna wartość to pewnie jakieś 30 tysięcy, ale i tak nazywamy go potentatem.
-
Dziewczyny, zrobiłam w końcu tą krzywą prywatnie. Nie wytrzymalabym w niepewnosci 3 tyg. Właśnie podejrzalam wyniki:
Na czczo 90 (norma do 92)
Po 1h 111 (norma do 180)
Po 2h 86 (norma od 60 do 152)
Czyli te po 1h i po 2 h sa ok, tylko ta na czczo znów slabo wyszła. Wtf?? Czy po prostu mam ruszyc dupsko z kanapy i mieć więcej ruchu? (Gin wspomnial że przy podwyższonym cukrze aktywność mile widziana,jakieś zajęcia dla ciężarnych, basen) -
kamciaelcia wrote:Poza tym u tak później musisz zrobić krzywa po 24 tc
Moim zdaniem częściej kontroluj cukry na czczo
A jak je obniżyć to ja nie mam na to rady - biorę insulinę
Tak właśnie pomyslalam że będę chodziła na glukoze na czczo częściej, nawet jak gin nie zaleci, 5 zł nie majątek a będę miała to pod kontrolą.
Dzięki! -
nick nieaktualnyWeszłam dopiero do domu.
Ufffff
Mam dosyć.
Byłam wszędzie latalam pi tych sklepach jak głupia.
Córką nie wiem co jej jest ale jest płacze dzisiaj a nie znosna że wrrrrr
Zachaczylismy o lody z polewa w mc Donaldzie:-)
Wózki obejrzałam ale w moim mieście tu gdzie mieszkam gdyż mąż po wyjściu od lakiernika stwierdził że w poniedziałek jedziemy do starego miasta i załatwimy więcej spraw od rana.
I tu nie znalazłam żadnego camarellotylko sirion a ceny powalają z nóg.
Za to kupiłam pralkę i mam już ja w domku właśnie mąż montuje.
Ja się przymierzam do kolacji.
Mały się odzywa a to znak że zaraz będę głodna hihi
Także w poniedziałek ruszam oglądać dalej wózki.
Mąż zaproponował jeszcze inne miasto żeby tam pojechać obejrzeć wózki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny