Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Mąż sam planuje wyjść z domu
on nie może wysiedziec
A jak mowie ze może ze mną będzie lepiej po obiadokolacji to się ze mnie smieje (nie wierzy w to )
Już mówi no to zostań ja pójdę. ..a ja odp ze nie chce mu się za sobą ciągnąć ociezalej i marudzacej żony -
nick nieaktualnyHahaha
Ja męża wysłałam do garażu a sama z córką poszłam na dwór.
Zaraz idę zniose do klatki foremki i pójdziemy do biedronki bo córką na kolacje chce z mężem chamburgery.
Ja będę jeść serek wiejski.
Idź na spacer Kamcia idź za mężem może siezrelaksujesz i ci przejdzie:-) -
Maz pojechał na cmentarz umyć pomnik mamy. Zapali znicz
Potem pewnie pojedzie na działkę podlać
Mam wrażenie ze gdybym zjadła to ptasie mleczko to i siły bym odzyskala
Ale bolą mnie strasznie nogi. Nie umiem tego opisać. Cały lewy piszczel, kolano, kostka pulsuje. Rwie dosłownie w środku. ..
Myślę że to od pogody. .. -
nick nieaktualny
-
Leżę z nogami do góry juz prawie 2h
Obrzęków na szczęście nie ma
szkoda tylko że nie można nasmarowac się przeciwbólowymi
Piotruś tez taki niemrawy tzn rusza się delikatnie
i na szczęście bo do WC szybko bym nie dotarła
Żabka. Podziwiam twoje bieganie na 3. piętro -
nick nieaktualnyHahahha
A gdzie mam się zesikac?????
Wczoraj nie dojechałam do lakiernika hahahah przyjechaliśmy 10km a ja krzyczałam żeby się zatrzymał w lesie!!!
Poszłam się wysikalam oczywiście troszeczkę a na stosie drzewa ucietego pisze uwaga kamery hahahhaha
Ucieklam do auta.
Mój junior tak leży mi na pęcherzu z WC nie muszę wychodzić
To ta pogoda Kamcia u mnie jest duszno a jak zawieje wiaterkiem to tak jakby była ulewa i pachnie deszczem.
Jutro zapowiadają 27st
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 17:07
-
U nas od rana jakby na burze . Bez słońca ale ciepło, duszno. Nawet pranie gorzej schnie
Sama mam wrażenie ze jakby deszcz spadł to by mi w nogach ulzylo
A te kamery to mnie rozsmieszyly
mieszkam na 3 piętrze
A Piotruś to najczęściej w poprzek leży i stad pewnie na pecherz nie ciśnie. Z Emilka do końca nie miałam z tym problemu (dupka juz tak nie naciskała ) -
nick nieaktualnyWróciłam wreszcie do domu.
Zjadłam właśnie kolacje.
Kotleta na hamburgery(kupny),2 liście sałata,4 grube plastry ogórka zwykłego, 2 grube plastry big pomidora i trzy kromeczki bagietki czosnkowej.
Bagietka jak i kotlet ucieklam w piekarniku.
Zobaczymy co będzie za godzinę
-
Pyszna była
az mąż wychwalal. Chrupiaca tak ładnie się wysmazyla. Tak smakowało ze na jutro rozmrażamy szczupaka
i straszna sprawa - w zamrażarce zostały dwa ostatnie płaty dorsza. Ja nigdy nie miałam takich braków! Zawsze górna szuflada była pełna ryb. ..będzie trzeba jechać do Kołobrzegu rodzinkę odwiedzić i zakupy u rybaków porobić!
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem dziewczyny w domu
Objedzona jak swinka
Od 14 do teraz zjadlam 3 kawalki piersi i 1 kawalek karczku, toooone salatki z sosem czosnkowym i....1 kanapke chlebaCukry kolejno 93, 82, 83, 85. Ledwo się ruszam
Jednak nie dalam sie i nie sprobowalam jednak tej coli. Ale przez tego pysznego kurczaka z salatka nie zdazylam zjesc dzisiaj nic na slodko. A kupilam sobie kawaleczek serniczka.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia ale ja mam to samo. Ja mysle ze organizm nie do konca jest nastawiony na zycie bez cukru. Wcześniej nie jadlam słodkiego bo nie czulam takiej potrzeby. Ale nie zwracalam uwagi na pieczywo i cukier ukryty w ketchupie czy innych produktach. Podejrzewam ze ukryty cukier w zupelnosci mojemu organizmowi wystarczał a eliminujac go calkowicie z podstawowych produktow w diecie spowodowal szok. Ja przez miesiac nie jadlam tyle owocow i slodkiego co teraz w tydzien. I ciągle jest mi malo takie czuje parcie na słodkie.
Ale najlepsza nagroda za ta meczarnie jest zdrowie naszych dzieci i......komplementy od ludziDzis kuzyn męża powiedział ze bardzo schudlam (nie liczac brzucha) i wygladam super. Dodal ze zaczyna wierzyć ze kobieta moze byc w ciazy i wygladac pieknie a nie jak spasiony i zapuszczony wieloryb
twardan, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Dorinka
Ja jestem na diecie prawie 4 miesiące
nie jadalam wcześniej tak słodyczy -czasami jakas delicja i tyle
Cukru mniej niż pół łyżeczki
ale 4 miesiące diety dało dziś o sobie znać
Nieważne ze zaczęłam jeść regularnie słodkie ale ja już sama ze sobą nie dawałam rady 'myśli obsesyjne, złość, istne objawy odstawienia
Zobacz ile słodkiego zjadłam (cukry mniej niż 100 a mierzylam juz co chwilę po słodkim )
Ale zjadłam i lepiej się poczułam
Miałam już dziś dola
Mąż powiedział ze dziwnie wyglądam
A co do tycia -z Emilka nie urosłam na wadze a jadłam słodkie o owoce (tylko ). Nie wiem skąd ta kara cukrzyca
Dla Piotrusia wszystko ale dziś było ciężko -
wczoraj o 20:32 po 5h indukcji przyszedł na świat Ignacy. Niestety przez CC bo juz miałam wracać na oddział i na ostatnim KTG wyszedl spadek tętna i na biegu zabrali mnie na operację. Cale CC przeplakalam jak głupia, tak bardzo mi zależało na naturalnym porodzie...
Ignas wazy 2450, ma 52cm i dostał 10pkt. Jest taki maluńki i przesliczny!!! W trakcie indukcji 2 razy spadł mi cukier do 62 i 64, w czasie CC miałam podłączona glukozę. Nic nie wiem o cukrach małego. Maja mnie pionizowac ok 9, leżę na innym oddziale bo na poporodowym brak miejsc więc z małym zobaczę się późno...goodwill lubi tę wiadomość
Rudzina