Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:nie wiem, co masz na mysli , ze problem sprzedać...mi ogólnie sie wydaję, że sprzedający używane (czy to wózek, czy ubranka) często woła wysoką cenę, tak jaby chcial, aby zakup sprzed roku mu sie zwrócil, a moze nawet chce zarobic
Kupujący uzywane ma natomiast podejście, że najlepiej, by bylo za darmo
900zł za wózek roczny to dla mnie cena średnia, ale tylko dlatego, że dokładam 50 % tej kwoty i mam nowy
Bo ich trochę widziałam dużo w ogłoszeniach ale pewnie wina leży po stronie sprzedającego że tyle wołają.
Dla mnie to nie problem dołożyć te 500zł i mieć nowy niż bawić się w negocjacje ile opuści jeszcze jechać po niego bo nie wiesz co kupisz.
I tak pomyślałam że ciężko później sprzedać taki wózek ale to na pewno wina tych cen które wołają
Nic jutro zobaczę w sklepie co tam mają. Tak bym chciała żeby tam byle te dwa modele bo już mam dosyć biegania po tych sklepach fakt mam jeszcze czas:-) -
takiego samego zdania zabko jestem
dziecko samo wie czego potrzebuje
a te oczka zawsze robiła jak mama aparat wyciągałachociaz wtedy miałam poczucie że dziecko cieszy sie na mój widok
ale oczka sa niebieskie, na zdjęciach takie wychodziły
mąż ma brązowe (i czarne włosy) ja mam niebieskie oczy (i szatynka) wiec zobaczymy za kim pójdzie PIotrek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGoodwill tule
Ja też miałam dzień płaczu a mąż się śmiał ze mnie:-(
A żale miałam o wszystko i do wszystkiego.
Córką od rana wczoraj zaczęła terroryzm na dworze więc już ciśnienie miałam kwestia czasu było do przewidzenia że się poplacze.
Dziś nowy dzień i będzie lepszy.
Na pewno przez hormony!
goodwill, twardan lubią tę wiadomość
-
goodwill wrote:Na czczo 85! Insulina na noc działa.
Miałam wczoraj dzień płaczu, ryczałam o wszystko... Mam nadzieję, że to tylko hormony... Dziś jakby trochę lepiej.
Miłego dnia, dziewczyny!
mówiłam, ze efekt insuliny juz po dwoch dawkach
super !goodwill lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj to widzę, że nie tylko ja miałam wczoraj gorszy dzień. Mnie to mąż tak wk..., że cały dzień na niego krzyczałam. Zabrałam się za sprzątanie ciuchów w dwóch szafach, bo już mało miejsca się zrobiło i co chwilę musiałam się prosić o pomoc, bo albo nie można podnieść, albo się schylić, no masakra. A wieczorem to kręgosłup strasznie bolał. A mój chłop zamiast to za mnie zrobić to zachowuje się jakby mieszkał tu za karę i nic nie musiał. Ale jak mówicie dzisiaj nowy dzień i jakby lepiej
U mnie zostały jeszcze 2 pralki dzieciowych ciuchów i koniec.twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
Coś wczoraj w powietrzu wisialo
na swojego rano pokrzyczałam, bo nic mi nie pasowało
ale i wieczorem znów krzyczałam...bo upił sie 4 piwami!
sam pozwoliłam, ale nie sadziłam, ze taki efekt 4 zywców będzie! a co mnie wkurzyło-ze ciągle mnie wtedy głaskal, głaskał, głaskał i tylko głaskal, a jego odcisk mnie rysował! że zadzwonił do siostry i zdradził imie Piotrusia
dzis chociaz nie ma cichego dnia, bo przecież nic sie nie stało
ale dzień był straszny
a pranie mnie nie przerażatylko prasowanie
-
A ja mam dzis jakis kiepski dzień
Na czczo 91 na szczescie bez acetonu. Pewnie to efekt mojej pobudki w nocy (maz jechal po brata). Od 0.30-1.30 nie moglam usnac. Brzuch mnie dzis strasznie ciągnie i czuje parcie na szyjke. Na dodatek powrócił problem zaparc i od ponad tyg nie moge sie zalatwic.
-
Tez mi się ta prezentacja spodobała, bo w sumie w skrócie wszystko poruszyła, tez jakos niemilo mi się zrobiło przy kwestii zgonów i wad, ale ostatecznie zgony i wady tez sie pojawiaja przy zdrowych ciązach
najlepiej to widać w kwestii hipo hipertrofii...
10 % dla zdrowych cięzarnych a u nas odpowiednio 5 i 20-40%
ale napisane ze to sa powikłania nieunormowanej cukrzycy a my mamy super efekty i dzieciaczki nie sa wielkie
ciekawe, bo nawet poruszyli kwestie cukru po 2h
zatem nie mysl o tym co złe -
nick nieaktualny