Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje Rudzina! Cieszę się bardzo.
U mnie cukier na czczo 86.
Dorinka też lubię te komplementy, że w ciąży wyglądam dobrze. Ja szczerze powiedziawszy w ciąży jestem szczuplejsza, niż przez kilka ostatnich lat z moja nadwagą. Ale ile to wyrzeczeń kosztuje to tylko Wy dziewczyny wiecie
Wszystko dla naszych dzieciaczków, dla nich jesteśmy gotowe dla wszelkich poświęceń.twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
Rudzina
moje gratulacje
życzę wam szczęścia , zdrówka i radości
i nie ważne jak-waznę, ze Ignaś jest cały i zdrwowy, że oboje daliście radę
witam sie i ja
na czcz0 93 i bez ketonów
ale znów nie cgciała mi krew lecieć, więc nie cisnełam, ale w innym miejscu się dziabnęłam
twardam
mi nikt komplementów nie prawi
i tak duża baba jestem
i wiem też , ze bez diety w ciązy można mało przybrać...nikt u mnie tego nie doceniał -
nick nieaktualnyWitam się ale sobie pospalam:-)
Ja na czczo 81.
Rudzina gratuluję i życzę dużo zdrówka i wszystkiego dobrego
Dorinka super ze pojadłas:-)
Zabuszka wierzę mam nadzieję że teraz kolej na ciebie i to na dniach?
Ja z córką przytyłam dużo ok 25kg ale nie załapałam sobie niczego i jadłam dużo słodyczy jak i owocow.
Jadłam co chciałam ile chciałam i kiedy chciałam bo mówiłam że po porodzie będę walczyć z nadwagągłupia ja!
Teraz dzięki cukrzycy jestem jakoś bardziej świadoma że nie trzeba tyle przytyć i można
Mały daje znaki że jest głodny a ja muszę przeczekać jeszcze 30min -
Kamcia bo ja schudłam przed ciążą 15 kg w 4 miesiące i jak mnie teraz widzą, w ciąży szczuplejszą niż wcześniej to każdy się dziwi, że tak można :)Teraz mam tylko brzuch jak piłka, a ręce, twarz, nogi są o wiele "mniejsze". Czasami mi aż głupio jak tego słucham, znaczy się wcześniej musiałam wyglądać jak potwór jakiś.....ja jestem niska 157, a ważyłam 82 kg. Teraz w ciąży mam 71 kg.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
twardan
Piotruś jest już z nami
-
juz twardan więcej rozumiem
ludzie sa bezwzględni, ale i skrajni, niekoniecznie szczerzy...
ja jestem ciut wyzsza i ważę teraz 82,3, w nowy rok (ale juz w ciąży)miałam nawet 78
ale po pierwszekj ciązy mi spadło do 72, czyli nie tylko nie przybrałam, ale i spadło około 12 kg...ale szybko urosło
ja to juz sie nagadalam ze po ciązy schudnęale ja nie umiem diet stosować
a ta cukrzycowa mnie chyba psychicznie wykończy
4 miesiące diety za mna ale jeszcze 33 przede mna -
zabka
no mój mały jakoś nie daje znać o głodzięani razu tego nie zaobserwowałam
pewnie po mamusi woli unikać jedzenia
Emilka była tak, ze od poczatku mm, jak miała 3,5 miesiąca juz była marchewka, a jak spróbowała słoiczków to w dzień nie było mowy o mleku-i ja piszę o półrocznym dziecku! najgorzej było rano, wtedy dawałam kaszkę z glutenem, a ta mało zawsze jedzonka zaliczała
nie żeby niejadek, ale po prostu miała zwyczaje swoje i juz
więc póki co Piotrus rano za jedzeniem nie wołajeszcze spi
-
Rudzina wielkie gratulacje i zdrówka dla Was :-* Dochodź do siebie i leć po synusia
Twarden mi też wszyscy mówią, że dobrze wyglądam i że niemozliwer, że w brzuchu córka, bo one z matek wyciągają urodęale z synkiem wyglądałam gorzej, może dla tego, że wiecznie coś się działo, cały czas w szpitalu i nie miałam czasu porządnie o siebie zadbać.
Zabuszka teraz Twój czas jechać i rodzićzbieraj się szybciutko
Żabko pogubiłam się w tym, jaki wózek chceszbo na olx jest camarelo carera 3w1 biały, granat, czerwień za 800 zl, drugi za 1200 zl. Nie wiem, czy i taki Ci chodzi
ale coś pisałaś o czerwonym stelażu, jakose to zakodowalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 08:21
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Kamcia zleci, nawet nie będziesz wiedziała kiedy, potem sobie podjesz
Wiem jacy potrafią być ludzie. Ale zawsze to miło usłyszeć coś dobrego na swój tematJa do mojego odchudzania dojrzewałam kilka dobrych lat. Wszystko trzeba najpierw poukładać sobie w głowie, potem to już pestka.
twardan
Piotruś jest już z nami
-
Czesc!
Rudzina gratulacje!
Zabuszka, cos nas ta pełnia wcale nie ruszyła... Ruszyła tylko moje cukry bo na czczo znowu 93..
Wczoraj po kolacji 131 (przedwczoraj to samo i 98) wiec myśle ze to dlatego wywaliło rano (choc po 1,5h juz było 99 wiec szybko spadało...)
-
twardan
ale tez wiem , jak sama ostatnio zareagowałam na pytanie o termin
byliśmy w aptece (a ta miesci sie w pawilonie w moim bloku na parterze), pracuje tam dziewczyna, która nas bardzo kojarzy
kupowałam swoje witaminki, a ta pyta , na kiedy termina ja od razu wyskoczyłam, ze jeszcze jeszcze , że ja tylko tak wygladam ( no brzuch mam wielki jak na 26 tc )
ta tylko dodała, ze dobrze wygladam , że ona tylko tak spytała
twardan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Rudzina wielkie gratulacje i zdrówka dla Was :-* Dochodź do siebie i leć po synusia
Twarden mi też wszyscy mówią, że dobrze wyglądam i że niemozliwer, że w brzuchu córka, bo one z matek wyciągają urodęale z synkiem wyglądałam gorzej, może dla tego, że wiecznie coś się działo, cały czas w szpitalu i nie miałam czasu porządnie o siebie zadbać.
Zabuszka teraz Twój czas jechać i rodzićzbieraj się szybciutko
Żabko pogubiłam się w tym, jaki wózek chceszbo na olx jest camarelo carera 3w1 biały, granat, czerwień za 800 zl, drugi za 1200 zl. Nie wiem, czy i taki Ci chodzi
ale coś pisałaś o czerwonym stelażu, jakose to zakodowalam
Rozmyślam na wózkiem camarello carera ten że stelażem czerwonym lub sirion.
W poniedziałek jadę do sklepu innego mam nadzieję że trafię na nie i sprawdzę je chociaż żeby był carera bo sirionem jeździłam już po sklepie.
Jak tam nie będzie to jeszcze zostaje mi jedna miejscowość mąż zaproponował.
Rozważam też opcje używanego widziałam na Olx blisko mnie mają dwie osoby za 900zł.
I już sama nie wiem który i czy nowy czy używany.!!!!!!!
Nie nawidze tego uczucia we mnie!!!!!
Te używane nie są jakieś zajechane bo używane niecały rok więc warto ale sprawdzałam nowe i cena 500zł dołożę i mam nowy.
Ahhhhhhhhhh
Z córką nie miałam tego kłopotu poszłam do sklepu(w poniedziałek tam jadę) wybraliśmy i już był a tu dylemat nie zdecydowanie normalnie jak baba w ciąży hahaha
Mąż się pyta czy on ma wybrać?!
A ja nie chcę bo mu się podobają retro a ja nie będę krowa jeździć!
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zabka
mnie tam nie martwiło, ze nie chciala mm w ciągu dni, na noc i raz w nocy zjadała
wyniki miała świetne, rosła, nawet jesli na wadze była na dolnym centylu, to na długości była poza
ale mleczko łatwiej było ze soba wziąć na spacer
chleb kochała
zaraz pokażę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 09:24
-
nick nieaktualnyAgatia zapomniałam dzięki że pamiętała o mnie hihi
No właśnie Kamcia nie są drogie
Masz rację.
Ja już chciałam negocjować cenę tych używanych hihihi
Mąż się śmiał ze komuś będę trupa dupe jak i tak kupie nowy bo już on się o to postara choć nie ukrywa że ma cykora z tymi kradzieżami w bloku:-(
Widzę że jest problem potem że sprzedaż tych wózków:-(
-
nie wiem, co masz na mysli , ze problem sprzedać...mi ogólnie sie wydaję, że sprzedający używane (czy to wózek, czy ubranka) często woła wysoką cenę, tak jaby chcial, aby zakup sprzed roku mu sie zwrócil, a moze nawet chce zarobic
Kupujący uzywane ma natomiast podejście, że najlepiej, by bylo za darmo
900zł za wózek roczny to dla mnie cena średnia, ale tylko dlatego, że dokładam 50 % tej kwoty i mam nowy -
nick nieaktualnyKamcia nie ma czy się martwić dziecko samo wie kiedy jest głodne i co mu najlepiej smakuje.
Super z tym chlebem wygląda:-)
Najbardziej urzekające mnie jej oczyska!!!!! czadowe ma te oczka:-)
Ważne że sobie radziła i chlebem nadrabiala.
Moja teraz jakiś niejadek się zrobiła ale najwidoczniej tak potrzebuje i się wcale tym nie martwię.
Tak jak mówisz rośnie wyniki są ok to po co szukać problemu?kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Żabka tam któryś na olx jest na gwarancji. Jakbyś powynegocjowala niższą cenę to by się opłaciło. Bo chyba faktycznie ciężko go potem sprzedać, bo jest ich masę na olx
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 09:05
żabka04 lubi tę wiadomość