Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
ludzie w sklepach powariowali-jakby na tydzień wszystko zamykano
truskawki kupione
szparagi przepiekne-kupione
nawet młode polskie ziemniaczki kupione
na obiadek botwinka
dlatego ja kocham wiosne
a czereśnie po 27zl...
ale poki co wole truskawki(bo w czasie suszy robal w czeresni jeszcze bardziej prawdopodobny) -
Dorinka he he kuzyneczka na pewno da Ci 1000 "dobrych" rad na temat wychowania dziecka
zresztą pewnie nie tylko ona
ja to jednym uchem wpuszczałam, drugim wypuszczałam
Przy drugim już się wszyscy mniej wchrzaniają, a przy pierwszym trzeba to przetrwać.
A już najlepsze są mamusie, za które wszystko robią dziadkowie, a one zarobione i urobione po pachy
Dobra lecę na działkę będę zaglądać, czy się Aga z Dorinką nie rozpakowały przez długi week
Wiem, wiem Dorinka jeszcze nie planujesz -
Hej jeszcze ja zostaje z terminem na sobote cos mnie tam brzuch pobolewa ale to takie nijakie ze hej . nawet nie wiem jak skurcz wyglada... Masuje te sutki ale to to nic nie daje .
Odnosnie rad.... O panie tesciwa okropna i wiecznie sie wcinala dalej tak jest bo na podworku za zimno czy za cieplo czy wuecznie cos.... Ogolnie mam gdziws jej gadanie -
nick nieaktualnygoodwill wrote:I seksik, duuużo seksiku!
ble ble
jejku wiecie co.
ja czasami się zastanawiam czy wszystko ze mną jest ok ja w tej ciąży mam uraz niechęć do seksiku!!!!!
az sie boje czy to nie wpłynie na mojego syna hahaha
nie mam ochoty na sekszenie......
A z córka o matko mogłam z męża nie schodzić
Witam sie wybaczcie ale brak czasu.
Zaraz lecę do przedszkola na występ córki:-)
Jutro jadę do teściów na cały dzień .......
Co do cukrów wczoraj wieczorem musiałam wziasc insuline wywaliło mi do 140:-(
bo wcześniej zjadłam rogalika z serem a po godz kolacje parówki wrrrrr
dziś jest ok własnie pi obiedzie 89 :-0
Wiec była nagroda zjadałam wafelka familijne 2go to co reklamują pyszne -
nick nieaktualny
-
Żabko nie ja, mój kochany synuś wyjął z lodówki i gruchnęło na podłogę
miałam sprzątania na 2h, wszystko w szkle, lepkim syropie i w tym moje szczęśliwe dziecko
Więc zbieranie szkieł, wycieranie, mopowanie po 10x podłogi. O tym marzyłam po przyjeździe na działkę
dobrze, że kafelki w kuchni, ale nie mogłam klapek od podłogi odkleic
No i w czasie sprzątania umyłam łapy i pomiar i 140. Wymylaam ręce jeszcze 2 razy i 110' wiec nie wiem czy wiśniowy syropek nie zadziałał na.pomiarWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 15:27
-
Dzisiejsza botwinka wyszła tak pyszna że aż grzech wychwalac tak swoje zdolności kulinarne . Slodziutka mniam mniam . I dziś nie kombinowałam i zjadłam ją ze śmietaną -do zup uznaje jedynie laciata . ..
I stąd moja myśl-jak to jest z bita smietana i naszymi cukrami ??mam na mysli ubita trzydziestkę bez cukru(taka zazwyczaj robiłam)?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 16:27
-
A ja sie pochwale ze dorwalam dzis czeresnie. Kg - 18zl
Bardzo mi sie chciało wiec wzielam ale sie rozczarowalam. Ja lubie takie duże i twarde w te nie sa zbyt twarde niestety. No ale nadeszla burza wiec nie mohlam dłużej chodzić i musiałam brac co jest. Moze nastepnym razem spotkam idealne
-
nick nieaktualnyJa jestem galerii z córką na kulkach
Namawia mnie na kebaba albo mc Donalda.
Na przedstawieniu ryczałam schował się zeby ludzie nie pomyśleli.
Potem tancowalam z córką a potem tatusie tancowali:-)
Było fajnie.
Mąż pojechał do pracy a my rzadzimy.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do seksu to jest stosowany chociaz jantez cala ciaze jakos ni3 mialam ochoty nie umialam wyluzowac... Teraz tez to bardziej z potrzeby niz checi no ale. I jesc mi sie wogole nie chce bede miec masakryczny cukier po kolacji jak nic na obiad same fryty wciaglam a potem tylko kawa i jablko
-
nick nieaktualny