Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
goodwill wrote:Kamcia - daj daj przepis daj.
Ale prosciutka (jak ten kalafior )
Przepyszne pomidory pokrojone w ósemki ( własne lub z warzywniaka ), ciut kukurydzy z puszki posypac (ale niekoniecznie, daje słodkie do kwaskowych pomidorow ), na to zetrzeć ser żółty (my lubimy duuuzo serka ), zalać dużą ilością sosu czosnkowego
Roboty 5 minut
Zawsze imprezowo wygryważabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTam idę z mężem koniecznie!
i tam będzie wojna bo on chce dać na imię synkowi Staś!!!!
A ja nie chcę i teściowa i moja mama też warcza a mąż ma ich gdzieś.
Ja mam kilka wybranych ale mężowi się nie podoba????
Wiem że jeszcze jest czas ale tak mnie wzielo -
Żabka
Dobrze ze wzięłobo jednak trzeba wybrać
Tez pilnowalabym w urzędzieswojemu napisałam Emilia na kartce żeby nic nie przekrecil
bo więcej mówiliśmy Emila
Ostatecznie jest losowanie, albo opcja która jeszcze nie padła - czyli całkiem świeży pomysł
U nas na pewno znów będzie tylko 1 imiężabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja dziś 3 dzień z rzędu kalafior na obiad....mniam, ale jutro trzeba wymyślić coś innego, może fasolkę
Przeczucia przeczuciami, ale mnie mama też przenosiła, więc różnie może być. W środę mam wizytę u gina, może coś powie
U nas trwa dyskusja nad Piotrusiem....bo jak nie będzie wyglądał na Piotrusia?
Lepiej samego męża do urzędu nie wysyłać....kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
O rety
Ledwo doszłam! A do biedronki w linii prostej mam jakieś 200
Lody kaktusy po promocji a zatem. ..żadnego nie było! !!
I teraz pisze do Dorinki
Ty kusicielko! !!niby ja do grzeszków namawiam? ?a kto pisał o dylemacie odnośnie rozkow biedronkowych? Wiec kupiłam tego toffi! !i zjadłam calutkiego!
Dorinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHahahahaha
Kamcia myślałam że nie pojesz ufffff lód był w innej wersji
Ja dalej na dworze i zjadłam tak odmiennie loda Milkaśmietankowy w czekoladzie ohhhhh cóż za pyszności
Ale innych nie mieli
Były jakieś milordy i w kubkach Gracjana
Ale przez chwilę poczulam co to czekolada mniam.
20min temu powinnam się zmierzyć ale nie wzięłam gluko więc jak wrócę to zmierzę po czasie hihihi
Wypiłam nowość soczek w butelce z granatem firmy vitaminka
Pyszny by najmniej był inny niż woda hahahah
To sobie dogodzilam a we wtorek kebabem poprawięWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 17:23
-
Żabka
Jak ładnie grzeszki mam zaplanowane
Ja to wolę kwaśne i owocowe lody a tu takie pokuszenie! !!wybrałam chyba najgorsza wersje tzn wafelek, czekolada, Sosik. ...te na patyku nie mają chociażby wafelka
Strach się bać pomiaru
Nawet spacer odpada przy przekroczeniu wiec tylko trza wierzyć że nie będzie aż tak źle (ostatnie przekroczenie na kebabie )