Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja po drzemce
Kamcia jak ja mam po nim dobrze to ty napewno
Ja mam jeszcze 30min na decyzje bo w planie lodzik o 18
A widzialyscie moj opis pod suwaczkiem?pokazalam mezowi i mi spokoju nie chce dac
kamciaelcia, żabka04, twardan lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamcia ja testowalam bitą śmietanę w wersji z jogurtem greckim. Robiłam cos co troche przypominalo sernik na zimno ze spodem z herbatników bez cukru i polewą z gorzkiej czekolady. Pycha..
jadłam przez 3 dni po kawałku na 3 śniadanie z kawą i cukry zawsze okolo 100. Myślę, że sama śmietana tez będzie ok.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haha cześć mamuśki, ale kusicie dzisiaj!
Agatia randka spoko, pojechalismy do gdanska na starowke cos zjesc, maz jadl pyszny makaron w ulubionej knajpie naszej, a ja pomidorowke i salatke z kurczakiem. Cukry 93, chociaz nie to zebym sie najadla ta kolacja hehe. Ale potem późno ostatni posiłek zjadlam i rano 92 mnie powitalo na gluko. Po śniadaniu juz w ogole 135, ale juz teraz przez reszte dnia wszystkie pomiary 90-100. -
Czasem grzeszę knopersem.. To też podpatrzone u Was:) z moich obserwacji wynika, że czasem mogę sobie na niego pozwolić - ale tylko do południa. U mnie im bliżej wieczora tym cukry gorsze. A mój niby sernik na zimno: Blacha okrągła ok 24cm: Paczke herbatników bez cukru (z netto) pokruszyć, połączyć z 2 rozpuszczonymi łyżkami masla, to na blachę i do lodwki. Dwa duże jogurty greckie mieszam z 1 kubeczkiem ubitej śmietany 30, dodałam 3 łyżeczki stewi i troche aromatu waniliowego. Do tego 2 łyżki żelatyny rozpuszczone w połowie szklanki wody. Masa na ciastka i do lodówki. Jak zastygnie polać rozpuszczona gorzką czekoladą.
kamciaelcia, żabka04, martta, twardan lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mi już nie jest tak wesoło:-(
Po 2h no bez 15min zmierzylam się po tym lodzie i soczku (fakt soczek wypiłam później niż tego loda zjadłam gdzieś 20-30min) i co wynik 145!!!!!!!! Druga ręka 136 dla mnie żadna różnica wrrrr
Dałam insuline i nawet nie chce myśleć jaki wynik był po 1h bo zawał dostanę że junior taki nafaszerowany cukrem:-( -
nick nieaktualny