Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martta czyli randka ogolnie udana? Mąż odkupił winy?
Ja dzisiaj cały dzień bez acetonu, więc jestem z siebie dumna, mierzylam rzetelnie podczas każdej wizyty w wc
arbuz był pycha, ale zgaga do teraz mnie trzymaMłodej też smakował, bo fika od 11 do teraz
zakupiłam dżem i biały ser do naleśników, więc zapasy na tydzień sądo końca ciąży dojaadee na naleśnikach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 18:18
martta lubi tę wiadomość
-
Kamcia ja też większość miesiąca sama.. Z tej okazji kupiłam w pepco taka mini blachę żebym mogła zrobić mój sernik tylko dla siebie:) teraz jadła cała rodzina i smakował. Wczesniej robiłam też szarlotkę ale to był niewypał.. Mi cukry wywaliło..i nikt w zasadzie nie chcial jej jeść: na upały sernik jest w sam raz. Ja póki co to od kilku dni wcinam truskawki lekko zmrożone:)
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Ja to sama wyjątkowo w maju
mój przecież na miejscu prawie pracuje a teraz wiecznie gdzieś
I dzięki za podpowiedź z blaszka - pepco wybudowali u nas zimaa żadnej nawet nie mam bo my ciast nie jadamy. ..
Truskawki mi smakują jak na początku i na szczęście służą. Dziś po 400 g cukier 101 -
nick nieaktualny
-
Dorinko kochana
Czyli jest coś co tobie służy a mi nie ( trzymając się z mojej strony wysrodkowanego czasu pomiaru )
Mogę fasolkę, gołąbki, kapustę duszona. ..ale z loda rozka zrezygnuje
S wiecie że mi ciut ciut to poprawiło humor
Wczoraj się martwiłam ze mam niskie cukry. Moja średnia glikemia z 7 dni wynosiła juz 93 a dzisiejsze przekroczenie po pierwsze ja podniosło a po drugie pokazało ze jednak cukry mi skaczą. .. -
agatia wrote:Martta czyli randka ogolnie udana? Mąż odkupił winy?
Ja dzisiaj cały dzień bez acetonu, więc jestem z siebie dumna, mierzylam rzetelnie podczas każdej wizyty w wc
arbuz był pycha, ale zgaga do teraz mnie trzymaMłodej też smakował, bo fika od 11 do teraz
zakupiłam dżem i biały ser do naleśników, więc zapasy na tydzień sądo końca ciąży dojaadee na naleśnikach
ogólnie udana, dobrze było znowu gdzieś wyjść jak człowieki i normalnie pogadać na spokojnie
mnie martwi ten aceton na samą myśl, że go nie mierze i nie wiem, może też tak jest, chociaż robiłam mocz w laboratorium w zeszłą środę i nie wyszło nic takiego. a te paski można normalnie kupić samemu czy tylko na receptę? może dla własnego spokoju porobię sobie sama to parę dni... -
Kamcia ale pociesze ze rozka jadlam juz z 5x i za 1 mialam 124 chyba a juz za każdym nastepnym max 105
Za 1 razem podejrzewam ze zjadlam za szybko po poprzednim posilku. Zobaczymy teraz po dluzszej drzemce
Pozatym na moj sposob pomiaru czyli absolutnie po posilku tez jesteś w normie
Ja tez jadlam prawie 20min bo sie delektowalam ale ani mysle mierzyc wczesniej
kamciaelcia lubi tę wiadomość