Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
_polin wrote:Po dwóch godzinach 109, więc albo sobie rośnie dopiero ale gdzieś tam był skok, którego nie uchwyciłam. Jeszcze się jakoś pewnie zmierzę z ciekawości.
No ale muszę przyznać, że nie zasiadłam na tyłku po jedzeniu - testowałam nowy odkurzacz, o ile to mi mogło spalić ten cukierNo i też długo to nie trwało, bo mąż na mnie krzyczał, że meczu nie słyszał - jakby tam było czego słuchać
U mnie jak na razie rekordowy wynik po barszczu z ziemniaczkami - 147.
-
Agusienka
Ja jem botwinkę. Łyżka stoi od buraków tak ich dużo daje. Ale nie lubię ziemniaków w zupach i ich nie daje. Na smietanie duuzo botwinki daje mi mniej niż 100Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 22:24
Agusienka1985 lubi tę wiadomość
-
No właśnie wiem, że i jutro to może się odezwać w ciągu dnia albo na czczo.
A i pisałam Wam, że zjadłam w nocy kanapkę o 3 a o 7 oddałam mocz do analizy - dzisiaj odebrałam wyniki i o dziwo nic tam dziwnego nie wyszło, w krwi tylko hematokryt trochę niski. No ale w nocy raz wstawałam na siku, więc ja nie wiem jak traktować te analizy moczu.
-
kamciaelcia wrote:Agusienka
Czyli u ciebie częściej ten cukier się pojawia? ??i juz przy takim wyniku? -
_polin wrote:No właśnie wiem, że i jutro to może się odezwać w ciągu dnia albo na czczo.
A i pisałam Wam, że zjadłam w nocy kanapkę o 3 a o 7 oddałam mocz do analizy - dzisiaj odebrałam wyniki i o dziwo nic tam dziwnego nie wyszło, w krwi tylko hematokryt trochę niski. No ale w nocy raz wstawałam na siku, więc ja nie wiem jak traktować te analizy moczu.
Kamcia, ja oczywiście z ziemniaczkami. Wiesz, jak mi system poprawił twój nick jak go wpisywałam? "Mamcia"Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 22:31
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Polin
Ha jestem ostrożna z ziemniakami
3 młode mogę. Ale to nie moje smaki. Ketonow nie mam więc ich nie jem. I dużo lepsze wyniki od ziemniaków dają mi te frytki z piekarnika. ..inne warzywa gotowane mogę. Początkowo kasze jadłam i mogłam torebkę na raz . A ziemniaków się troszkę boję -
kamciaelcia wrote:Agusienka
Lubie lekarzy pytać o różne rzeczy ale swojej chyba nie podpytam o cukry skoro mam na nie w moczu nawet nie patrzeć. ..ale 8 mnie nigdy pasek się nie zabarwil...a w lab zdarzyło ci się w wynikach? ?może paski jakieś trefne ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 22:36
-
kamciaelcia wrote:Zapamiętam sobie
A to od razu po wyniku 140 czy jeszcze odczekać?