Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahahahaha Kamcia mi wystarczy raz a porządnie ale się nie da:-(
No moja droga ja dzisiaj nie jadłam Słodkiego tzn czereśnie ale ja musze mieć słodkie typu wafelki itp.
A najchętniej to Pożarlyby czekoladę z nadzieniem truskawkowym tak za mną chodzi -
nick nieaktualny
-
Ja jestem po pizzy
po godzinie 91, ale pożarłam z sosem, więc spodziewam się, że po dwóch może być kosmos - dam znać
a i zjadłam 4 kawały - najadłam się jak świnkaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 21:57
kamciaelcia, Dorinka, żabka04 lubią tę wiadomość
-
No właśnie to najlepsza pizza w mojej mieścinie
Taka lokalna mała pizzeria i ciasto jest tak cienkie jak tekturka, po niej nigdy mi nic nie dolega. Gorzej z sieciówkami typu da grasso czy biesiadowo, tam nie mogę jeść bo mam wrażenie, że mój żołądek tego nie trawi.
-
Agusienka
Głupio spytam. ..a sprawdziłas jeszcze po 2h? ??
Każda z nas ma prawo do takich błędów. Jakoś przed pizza się bronie ale kebaba jadłam i ostatnio coś cukry wyrzucilo -138 chyba
Ale rekord jaki zapamiętałam to bagietka czosnkowa zabkiponad 170. U nas cukry zaraz spadają i takie krótkie skoki nie szkodzą. Istotne by nie były często lub zawsze
-
Po dwóch godzinach 109, więc albo sobie rośnie dopiero ale gdzieś tam był skok, którego nie uchwyciłam. Jeszcze się jakoś pewnie zmierzę z ciekawości.
No ale muszę przyznać, że nie zasiadłam na tyłku po jedzeniu - testowałam nowy odkurzacz, o ile to mi mogło spalić ten cukierNo i też długo to nie trwało, bo mąż na mnie krzyczał, że meczu nie słyszał - jakby tam było czego słuchać
U mnie jak na razie rekordowy wynik po barszczu z ziemniaczkami - 147.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 22:15