Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Żabko, podaj jeszcze raz nazwę apteki, z której zamawiasz. Uciekło mi w natłoku.
Ja dzisiaj też 400 zl, w pn jeszcze gondola, czekam na fotelik i pościel do wózka na zimę. Idzie kasa, jak woda w kranie
Cefarm
Szukaj tam czego potrzebujesz bo dużo mają na promocji.
Mi zostało jeszcze jakiś aspirator do noska kupić,sól fizjologiczna,guziki,coś na gorączkę w razie w -
Ja za OC dałam 711 zł. Samo OC 705. U nas od 2 lat pasek od klimy piszczy ;)a niech piszczy
Ja przecież jeszcze czekam na rachunki za prądale poczekam a potem dam im popalić
Dopiero wszytko ruszy z zakupami. Zasłony do kuchni ważniejszefiranka dla Piotrusia. Malowanie salonu. Mężowi juz zapowiedziałam ze ma co robić
-
martta wrote:U nas same atrakcje, mąż się wywalił, najechal na niego gościu i skrzywiona kierownica, na dzisiaj koniec jeżdżenia. Ale bylismy juz wyprostowali w warsztacie i jutro od rana start dzien drugi.
Najważniejsze że nic się nie stało mężowi! ! -
nick nieaktualnymartta wrote:U nas same atrakcje, mąż się wywalił, najechal na niego gościu i skrzywiona kierownica, na dzisiaj koniec jeżdżenia. Ale bylismy juz wyprostowali w warsztacie i jutro od rana start dzien drugi.
Martta zdarza się.....
Najważniejsze że cały i zdrowy:-) -
nick nieaktualny
-
No ja juz troche nim przerobilam tych zawodow i roznych kontuzji, naderwane miesnie nog itd. Ale dzisiaj pierwsza taka naoczna gleba jak jestem w ciąży i jest różnica, tak to zadaniowe podejście mialam w pierwszym odruchu co zrobic i jak zrobic, a dzisiaj masakra, emocje i łzy w oczach. Jednak hormony robia swoje...
-
nick nieaktualnyDorinka..........
Czyści cie to znak:-)
Torba spakowana??????
Ja po obiedzie 124!
Nawet kiszony ogórek nie pomógł
Zjadłam dwa ziemniaki, kawałek ryby,jajko sadzone i ogórka dużego.
Znowu muszę czekać na słodkie:-((((
Fakt leżałam bo jestem tak zmęczona:-( -
A szczerze to ja nawet nie wiedzialam ze biegunka jakims objawem moze byc
Ja bardziej myslslam ze to po tych kajzerkach. Odkad jestem na diecie czyli 4 miesiace mialam problem w WC. Nie wiem czy rozpakowanie blisko bo od kilku dni jakis moj synus spokojniejszy. Nie kopie za bardzo ani nic a bardziej bym obstawiala ze przed porodem to chyba zywszy powinien byc nie ?
Jak cos to torba czeka
Zabko wynik jeszcze nie najgorszyPrzynajmniej bez insuliny sie obeszlo
żabka04 lubi tę wiadomość