Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
witam się i ja
cukier 87, bez ketonow
a takze bez nudnosci, wymiotów i biegunki, wiec moze ta cholera mnie nie dopadła...
obudziły mnie znowu rolety w kuchni-tak łańcuszki przez wiatr trzaskały
u sa 16 stopni czyli chłodno, a to przez burze w nocy -
nick nieaktualny
-
Hejka Żabko cukier 85 i brak ketonow, więc kefir sponczo
Dorinko u nas nawet przez wiele warst monitor działał, ale to chyba też zależy od materaca. U nas te krótkie pikniecia zdarzały się często, bo dziecko zupełnie inaczej oddycha, więc tym bym się nie przejmowała.
A masz 1 plytke czy dwie? U nas fałszywych alarmów nie było.żabka04 lubi tę wiadomość
-
Agatia mam jedna plytke. Maly spal na boku. Moze troche z boku lozeczka i moze dlatego?Normalnie po wszystkim az zwymiotowac poszlam z nerwow
U mnie dzis duchota a deszcz ani mysli spasc:/
A dziewczyny przy takiej pogodzie po ilu moge z malym normalnie zaczac wychodzic? Wczoraj bylam z nim na 15 min. Dzis zamierzam na 25. -
Dorinko wyluzuj troszkę, wiem, że to łatwo powiedzieć, ale jak to powiedziała położna małe dzieci czasem zapominają oddychać. Mozer płytka nie wylapala, ja mam dwie.
Mi kazała pediatra smoka na noc dawać (tyle, że Młody nie chciał), to przeciwdziała bezdechom.
Co do spacerów, to ja w marcu po 7 dniach pobytu w szpitalu od razu wyszłam na godzinkę, bo synek smacznie spał.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 08:12
Dorinka lubi tę wiadomość
-
dorinka
ja zima najpierw werandowalam
pierwszy spacer 5 min, drugi 15, a póxniej juz nie liczyłam-ile sie dało w chłodny dzień chodzić
a latem nawet odchodzi sie od werandowania, wiec ja juz bym tak sie nie ograniczała
wiadomo, ze w upał z dzieckiem nie mozna wychodzić tak w godz 11-15Dorinka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, na czczo dzisiaj 80 ale śladowe ketony
Wczoraj bylismy na urodzinach kumpla w klubie, wrocilismy o 1, ogolnie fajnie bylo, ale jak weszłam do toalety i te wszystkie laski tak dziwnie na mnie spojrzaly to jakos kiepsko sie poczułam, jak wyrodna matka czy coś
A juz jak stalam i trzymalam piwo męża bo poszedl siku to w ogóle miałam wrażenie że wszyscy obcy dziwnie na mnie patrzą hehe
Mąż śpi w najlepsze a ja musiałam o 7 wstać i wykonać wszystkie codzienne czynności, ale na pewno drzemka za dnia będzie, bo srednio przytomna jestem, a za oknem, pomimo burz wczoraj i masy deszczu upal znowu
Kamcia dobrze, ze objawów u Ciebie brak, oby tak dalej!
Agatia czyli kefir na noc służy większej ilości osóbWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 08:53
-
nick nieaktualny