Hipotrofia- za małe dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu! Mam nadzieję ze juz po i tulisz Maleństwo :-* Trzymam ciagle kciuki!
My w domu. Dzis uznali ze Mala zaczela odbijac i nas wypisuja. Wg mnie troche za wczesnie, ona ma dopiero 1930 gram na te chwile ale coz... Nie bede sie klocic.
A mi zaczela dokuczac rana po cesarce. Wyglada nie za dobrze i zaczela sie saczyc. Pobrali jakis wymaz. Oby nie bylo ostrych powiklan bo juz ze 2 noce budzilam sie cala mokra ze stanem podgoraczkowym.
Mam pytanko do dziewczyn z Wawy: macie moze namiary na dobrych pediatrow? A najlepiej takich którzy chociaz wiedza co to hipotrofia?Ania0306 lubi tę wiadomość
Aniołki 8tc 2016 i 6tc 2017
Kochana Kruszynka - hipotrofia 2019 -
Ania0306 wrote:O 16:57 urodzilam leze nie mogę się ruszac miala 10 punktów zdrowa waży 2645g 51 cm
Najgorszy pierwszy dzień a właściwie dzień zero później kolejny też jest słaby ale w kolejnych już będziesz czuć powoli różnice na korzyść.
Gratulacje Mamusiu! ❤
No i doczekałyśmy szczęśliwie wszystkie swoich Skarbów po drugiej stronie brzuszka!!!Ania0306, Migotka83 lubią tę wiadomość
Ewee -
Ewe dzięki. Jestem właśnie po morfinie. Nie jest źle. Najwazniejsze, że córeczka cała i zdrowa. Cc źle wspominam. Anastezjolog powiedziała, że się wkuwa w ciemno. Super pocieszenie. Cewnik na żywca ale nie bolało. Szarpanie nie przyjemne. Podczas cc było mi nie dobrze. Spadło mi ciśnienie i dostałam coś na podwyższanie. Teraz ból znośny. Boli jak na okres bardziej i trochę narywa ale żyję. Najważniejsze, że córeczka zdrowa ja wytrzymam.08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMigotko ciesze sie ze Jestescie w domku.
Troche szybko no ale decyzji lekarzy malo kiedy sie zrozumie moze uwazaja ze w domu spokojniej to szybciej Ty wrocisz do zdrowia a corcia nabierze masy.
Mam nadzieje ze dali Ci antybiotyk na te rane???
Co do pediatry nie pomoge ale najlepiej szukajcie neonatologa na start On wtedy bedzie dawal wytyczne dla Waszego pediatry. Tak szczerze to szpital powinien dac Wam skierowanie do neonatologa my przy synku mielismy przez rok opieke neonatologiczna no a w domu zwykly pediatra w naszej przychodni bo szczepienia ito.
Nardziej martwi mnie Twoja rana ale tak jak Ewee pisze psikaj Octaniseptem myj w szarym mydle.
Migotka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ciesze sie Wami i Waszymi Maluszkami najwazniejsze ze dzieci zdrowe sa
Teraz to juz czas poleci szybko
Wiele wspolnych radosnych chwil zycze
Buziaczki sle
Ps. Aniu w komorce nie wyswietla mi sie zdjecie pozniej zobacze w komputerze Malutka.Ania0306, Migotka83, Migotka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania0306 wrote:Mam nadzieję, że tylko macica się oczyszcza a nie żaden krwotok.
Mała ładnie ssie ale pokarmu nie mam. Jest dokarmiana.
Też bardzo krawiłam pierwsze dni. A pokarm po CC moze się pojawić później.
Cieszcie sie sobą PozdrawiamAnia0306 lubi tę wiadomość
Ewee