Hipotrofia- za małe dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Po cc troche ciecie mnie boli,szczegolnie jak za szybko wstane a tak to zmeczona ale zakochana:)
Ania-nowa, ayka, inessa lubią tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA my jestesmy po wizycie i jest u nas srednio coreczka zdrowa ale zostaje pomiarowo z tylu i to niestety juz ponad tydzien a niektore wymiary prawie 2 tyg. Dostalam Medargin na przyrost dziecka. Janeczka wazy 406 gram. ( z synkiem było juz na tym etapie identycznie). No ale najwazniejsze aby coreczka była zdrowa i abysmy dotrwały chociaz do poczatku grudnia
No i mam od tygodnia podwyzszone cisnienie przez co mam w poniedzialek zglosic sie do szpitala na badania na 3-4 dni. Oj ciezko bedzie bo nie wiadomo czy maz dostanie urlop jak nie dostanie to obserwacja cisnienia w domu i badania z krwi mam zrobic. A jak wysokie cisnienie to SOR.
Pozdrawiam kazda z całego serca i pamietam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInessa, mam nadzieję, że Malunia jeszcze odbije z wagą, ma jeszcze czas nadgonić. Mój Synek do pewnego momentu też szedł jak Córka i nagle po 32-34-tym tygodniu odbił i po porodzie ważył dobry kilogram więcej niż Córka. Zawsze jest szansa, że historia się nie powtórzy i Janeczka będzie mieć powyżej 2,5 kg. Z ciśnieniem uważaj na siebie, kontroluj i sprawdzaj. Jakby coś się działo, to natychmiast leć do szpitala. Zdrówka życzę i trzymam mocno kciuki, by wszystko się ułożyło po Twojej myśli.
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas walka o gramy:P wczoraj uplismy wage żeby nie jezdzic do przychodni co dwa tyg ( tyle dzieci chorych teraz) i dziś waga pozkazła mi ok 2400:) czyli od poniedziałku cos przybrała !( u poloznej wazyla ok 2180) ale wiadomo to orientacyjne jest, raczej po to zebm wiedziała ze mała cos tam ciagnie z cyca:) a karmimy się roznie bo musze mojej zlasnicy dawac z butli na początku z 20-30ml żeby spokojna była później cyc ale nadal z nakladka bo nie lapie:( a wieczorem mm zebym mogłapo spac chwile.
Ania-nowa lubi tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Dzis zmierzyłam mojej małej główke i ma ok 33cm czyli przez 3 tyg urosła 1,5 cm, to chyba ok?
a i dziś rano waga 2520:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 10:55
Ania-nowa, ayka lubią tę wiadomość
CORCIA 06.09.17r.