Hypoplastyczna kość nosowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Sovi wrote:Na amnio jest jeszcze czas a czas oczekiwania zleci szybko. Najważniejsze że usg poza tym nosem było ok. A i pappa wyszła w porządku więc myślę że ta panorama to tylko formalność
-
Sovi wrote:Daj znać. ja też miałam ponowne pobranie bo zrobił się skrzep w próbce
-
Sovi wrote:Eh, no to ciężko. Teraz to juz Twoja decyzja i lekarza, czy warto to amnio robić czy nie. A jakie masz ryzyko skorygowane bo nie pamietam? A co z kasą za panoramę? zwrócą?
-
Eh no to święta w niepewności niestety
Ale cóż musisz być dobrej myśli bo jak widzisz ryzyko wyszło malutkie a kość jest tylko że troszkę mniejsza. Trzymam nadal kciuki. W amnio można chyba kupić taką opcję że taki podstawowy wynik jest w parę dni jakiś Fish czy coś tak dziewczyny pisały. Ale to znowu koszt -
Sovi wrote:Eh no to święta w niepewności niestety
Ale cóż musisz być dobrej myśli bo jak widzisz ryzyko wyszło malutkie a kość jest tylko że troszkę mniejsza. Trzymam nadal kciuki. W amnio można chyba kupić taką opcję że taki podstawowy wynik jest w parę dni jakiś Fish czy coś tak dziewczyny pisały. Ale to znowu koszt -
Jaaaaaaaa wrote:W obecnej sytuacji jestem w stanie zapłacić nawet za czekanie krótsze o jeden dzień. Słyszałam o FISH, mój lekarz mówił jeszcze o mikromacierzach. Zobaczę co profesor we wtorek powie.
-
Kciuki Jaaaaa! Współczuje stresu tez przez to przechodziłam i to dwa razy w jednej ciąży bo miałam i biopsje kosmowki i amnio
Dobrze że zrobiłaś mikromacierze. Pierwsze wyniki powinny być w miarę szybko, na mikromacierze się troszke dłużej czeka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2019, 21:26
Jaaaaaaaa lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Evli wrote:Kciuki Jaaaaa! Współczuje stresu tez przez to przechodziłam i to dwa razy w jednej ciąży bo miałam i biopsje kosmowki i amnio
Dobrze że zrobiłaś mikromacierze. Pierwsze wyniki powinny być w miarę szybko, na mikromacierze się troszke dłużej czeka.