Niewydolność cieśniowo-szyjkowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wynik posiewu mam w środę,ale pobierany był w ubiegly poniedziałek. Mam tylko nadzieję,że nie wyjdą jakies bakterie:/
Gin pobiera posiew.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 14:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny byłam dziś na wizycie ale wizyta szybka za wiele się nie dowiedziałam, poprosiłam mojego ginekologa o usg przez pochwę szyjki i dziś ma 5,35 cm ostatnio u innego lekarza (1,5 tyg temu) na innym sprzęcie 5,83cm nie wiem czy martwić się tym, że szyjka się skróciła czy inny lekarz to może trochę inaczej mierzy? dziś mi powiedział, ze nie ma żadnych powodów do niepokoju jeśli chodzi o szyjkę ale nie mówiłam mu, ze wcześniej byłam prywatnie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki kaarolaa:)
z tego wszystkiego nie poprosiłam o posiew:( a swędzi mnie cos czasem i te bóle podbrzusza chyba pójdę pobrać nawet prywatnie tylko nie wiem dokładnie o co prosić o wymaz z kanału szyjki macicy czy z pochwy? i później dac na posiew tlenowy beztlenowy? jestem w tym kompletnie zielona -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytylko musiałabym chyba do innego ginekologa, zeby mi pobrał prawda? u nas chyba nie ma przychodni która pobiera sama, trochę głupio mi iść do mojego jak byłam wczoraj, żeby teraz pobrał posiew ehh powiem Wam, ze chyba oszaleje z nerwów:)
a powiedzcie czy moga być bakterie w pochwie a crp będzie prawidłowe? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny