Niewydolność cieśniowo-szyjkowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja ginka pobiera posiew i oddaje do szpitala,w którym pracuje. Płace 20zl.dodatkowo do wizyty. Mocz badam co ok.1,5ms,ale posiewu teraz w ciąży nie robilam. Znajdź gina,który Ci pobierze próbkę.
Ola31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla31 wrote:A powiedzcie Dziewczyny jakos specjalnie trzeba się umyć czy tylko wodą? Mam się zgłosić na 9.50 w poniedziałek na pobranie takze do następnej wizyty ( tydz później) chyba bedzie wynik
Ola31 lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:da sie to wyleczyc, wazne ze szybko wyszlo...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola31 wrote:Jesli szyjka trzyma pęcherz caly to dziecko jest chronione?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 09:51
Ola31 lubi tę wiadomość
Córcia Zosieńka 09.08.2016 2680 g
19.03.2015 - Tęsknię Adasiu [*] -
Ola31 wrote:A powiedzcie Dziewczyny jakos specjalnie trzeba się umyć czy tylko wodą? Mam się zgłosić na 9.50 w poniedziałek na pobranie takze do następnej wizyty ( tydz później) chyba bedzie wynik
Ja miałam brany wymaz tydzień temu. Nie wiedziałam, że będzie pobierany, gin wziął mnie z zaskoczenia czyli nie przygotowywałam się jakoś specjalnie, po prostu umyłam się jak to przed wizytą.
A mocz ogólnie i morfologię badam średnio co miesiąc, półtora.
Teraz mnie jeszcze czeka nieszczęsna glukoza i powtórka crp i toxo.
Ola31 lubi tę wiadomość
-
ulola wrote:Dokładnie tak Ważne jest aby się przeleczyć bo infekcje w skrajnych przypadkach mogą powodować pęknięcie pęcherza płodowego ale myślę że nie masz się specjalnie czym martwić . Nie znam ani jednej brzuchatki która przeszlaby przez ciążę bez infekcji i grzyba także uszy do góry . Co do paciorkowca to jaki S.Agalactiae ? Ten szczep leczy się dopiero poprzez podanie antybiotyków przy porodzie chociaż ja dostałam na niego robione globule bo wg mojej gin moje dziwne objawy były spowodowane właśnie jego obecności. Aha i podobno profilaktycznie dobrze działają probiotyki dopochwowe stosowane co 2 lub co 3 dzień- napewno bede testować ten sposób ( i to pewnie do końca ciąży) jak tylko skończę leczyć swojego grzyba .
-
nick nieaktualnyDziękuję Dziewczyny za rady:) tak się zastanawiam czy jak idę pobrać ten wymaz w poniedziałek to czy mogę sobie teraz brać probiotyki doustne? czasem biorę, żeby ogólnie się wzmocnić. Miałam już raz grzybicę- ze swędzeniem pieczeniem brałam gyno femidazol i stosuję teraz albo mydło w płynie biały jeleń albo żel pliva fem f
Magdula ja na glukozę idę 10 lub 11 czerwca 14 mam wizytę a toxo powtarzam raz w miesiącu bo się boję a w razie czego zdążę zareagować
kas50 daj koniecznie znać