Niewydolność cieśniowo-szyjkowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Maddelainen, to by było 🙈 Ja jestem ciekawa miny mojej gin jutro, bo jak jej pytałam, czy mam przyjść na wizytę za 2 tyg, to powiedziała, że raczej za 7 się zobaczymy na wizycie popołogowej 😂
Chyba, że w nocy synek zrobi jakąś niespodziankę.
Phoebe, jak ja Cię rozumiem. Też ostatnio poszłam do sklepu z mężem, wprawdzie takiego osiedlowego tylko, ale miałam wrażenie, że wykupie tam wszystko, wreszcie mogłam sama sobie wybrać owoce i warzywa 😂
A jutro po wizycie też mam zamiar iść z mężem na jakiś obiad, no i na wizytę pójdę z pomalowanymi rzęsami, bo wcześniej bałam się tyle stać w łazience 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2020, 15:58
Inaa89, Phoebe_8, Maddelainen lubią tę wiadomość
Oluś ♡ [*] 08.02.2019 (24tc.)
-
Hej Dziewczyny.
U mnie cisza i spokój na razie. Oby tak dalej. Dzisiaj 32+0 do donoszonej ciąży 35 dni zostało. I żeby się udało
Mam już wszystko z wyprawki, teraz pranie, prasowanie i układanie. Mamy już też wózek, postawiliśmy znowu na jedo bartatina 2019, udało nam się kupić używkę za 900 z olx, ale wygląda jakby był nie używany
Trzymam dalej kciuki za Was ✊👍😘
I powodzenia na kocowece Dziewczynom, pamiętajcie jesteście mega DZIELNE i dacie radę!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2020, 09:58
Wowka lubi tę wiadomość
MamaTrojeczki -
Ticia wow 5 dni tylko i możesz spokojnie rodzic 😁
Tez chce juz byc na tym etapie co Wy, a tu jeszcze tyle czasu...
Widzę, że znow mamy wizyte tak samo 27.07 😉
Phoebe a jak tam u Cb? 😊02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Dziewczyny, dzięki za kciuki, ale do wizyty nie dotrwałam 😂😂😂
Już tulę synka, jest tak śliczny i cudowny, jestem zakochana 🥰
O 2 w nocy odeszły mi wody, o 4 zaczęły się skurcze, o 7 już miałam pełne rozwarcie i skurcze parte. Niestety parte były za słabe i podłączyli mi kroplówkę z oxy. Godzinę później udało się urodzić. Byłam nacinana, ale i tak pękłam i podobno mam sporą ranę i szycie. Boli bardzo. Miałam już próbę wstania z łóżka, ale za słaba jeszcze jestem, bo straciłam dużo krwi i dalej odpoczywamy.
Oczywiście mam problemy z przestawianiem do piersi. Mały nie bardzo umie chwycić i przez to się denerwuje, a ja nie umiem powstrzymać łez i to nie wiem czy ze szczęścia, że to już, czy hormony tak szaleją.
3400gr, 55cm i 10 punktów. W szpitalu odstrojono go od stop do głów na różowo 🙈Mamatrojeczki, ticia9, Inaa89, Phoebe_8, Wowka lubią tę wiadomość
-
Trine super gratulacje 🥰😘
Nie denerwuj sie, początki czasem sa trudne jesli chodzi o karmienie. Ale nie poddawaj się dacie rade. Maly tez pewnie jest zmęczony porodem, wkoncu chwyci cycucha ☺Trine91 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Trine, gratuluję 🥰 to niespodzianka 😀
Niech synek rośnie zdrowo, dużo dobrego Wam życzę 😘
Szybka akcja u Ciebie. Karmieniem się nie przejmuj, Mały jest też zmęczony po porodzie. W razie czego poproś o pomoc, a w ogóle lepiej będzie w domu 🙂Trine91 lubi tę wiadomość
-
Trine gratuluję ❤️Dużo zdrowia dla Was. Odpoczywaj, musisz nabrać sił. Z karmieniem spokojnie. Tak jak mowi Wowka najlepiej będzie w domu.Najwazniejsze, że już jesteście razem.
Mama trojeczki już nieduzo zostało 🙂
Phoebe kciuki🙂
Ticia już masz zaraz donoszona😁Szybko minęło.
Phoebe_8, ticia9, Trine91 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny!
Ja dalej się nie mogę spionizować, miałam już pobieraną krew, bo podejrzewają, że za dużo straciłam przy porodzie i stąd omdlenia przy każdej próbie
A w dodatku cały czas jestem podłączona do kroplówki z oxy, bo mam za słabe skurcze i macica się nie obkurcza. Jestem zła, że tyle bólu w porodzie SN, a tu nie można normalnie funkcjonować
Phoebe, ja miałam mega mocne skurcze, a na ktg nic się nie zapisało podobno 🙈