Niewydolność cieśniowo-szyjkowa
-
WIADOMOŚĆ
-
ulola wrote:Aha wczoraj miałam dodatkowa wizytę i na crp 14 dostałam amotaks-aby wykluczyć,ze maluch pluska się w wodach zainfekowanych gbs-em. Poza tym jeszcze raz dentysta i siuśki do badania.
Tak profilaktycznie dostałaś amotaks? -
Yhy, wyszlo na to ze profilaktycznie. Lekarz stwierdził, ze ząb czy inne cuda nie martwią go tak bardzo jak możliwość infekcji wód i że w mojej sytuacji lepiej wziąć, zastanawiałam się co z tym zrobić ale w końcu zazylam-ciekawe od kiedy znów będę się męczyć z grzybem . No i oczywiście po antybiotyku crp do kontroli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 10:43
Córcia Zosieńka 09.08.2016 2680 g
19.03.2015 - Tęsknię Adasiu [*] -
nick nieaktualny
-
ulola wrote:Yhy, wyszlo na to ze profilaktycznie. Lekarz stwierdził, ze ząb czy inne cuda nie martwią go tak bardzo jak możliwość infekcji wód i że w mojej sytuacji lepiej wziąć, zastanawiałam się co z tym zrobić ale w końcu zazylam-ciekawe od kiedy znów będę się męczyć z grzybem . No i oczywiście po antybiotyku crp do kontroli.
Ja jutro kończę swój a dziś te globulki Fluomizin,coraz ciezej wchodzą
Kupilam sobie krem Bitagyn C na zakwaszenie,podobno wybija też e coli. -
U mnie też koszmarnie gorąco i ani kropli deszczu. A wczoraj w innych częściach Krakowa podobno była taka burza, że ściana deszczu była. Kilka kilometrów ode mnie a taka różnica. I gdzie tu sprawiedliwość
Zastanawiam się usilnie nad klimatyzacją i chyba się zdecydowałam. Koszty kosztami ale martwią mnie te skrzynki w pokojach i jedna duża na balkonie. W domach to jakoś się ukryje ale w mieszkaniu to będzie się rzucało w oczy. Ale może warto... Zadzwonię jutro do faceta i umówię się gdzieś na połowę lipca bo chciałabym zdążyć jeszcze dwa pokoje pomalować a możemy to robić tylko w weekendy jak TŻ ma wolne.
Aż się boję jak przeżyję te dni w szpitalu jak będzie taki ukrop.
ps. Ulola, pozwoliłam sobie "odgapić" od Ciebie suwaczek, bardzo mi się spodobałWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 12:10
-
nick nieaktualnyja to do wanny wchodze w chlodna wode, ale na wiele to nie pomaga...tak czekam na deszcz, na ochlodzenie a narazie ani jednej chmurki, z reszta na mazury ma dojsc przed wieczorem dopiero
dzisiaj szwagierka ma stawic sie na 18 do szpitala, bedzie miala porod wywolywany...juz sie nie moge doczekac, zostane wtedy ja i druga szwagierka ale sie dzieci urodzi... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam w czwartek kontrolny posiew, zobaczymy co wyjdzie tak myśle ze noc wcześniej moze juz nie zaaplikuje sobie lactovaginalu aby nie zaburzać wyniku posiewu. Dziewczyny mam jeste takie nieśmiałe pytanie. Bo ze szlaban z seksem to przy rowarciu wiem, to nie podlega watpliwości, ale czy inne zabawy tez odpadaja? Te bez penetracji? bo nie zapytałam ginekologa a dzisiaj zaczęłam sie nad tym zastanawiać.... Od momentu jak sie dowiedziałam o rozwarciu to z Moim kompletnie nic bo byłam lekko zdołowana faktem rozwarcia, jak sie leczyłam to tez nawet o tym nie myślałam, a teraz zaczęłam sie zastanawiać czy orgazm przypadkiem mi tego rozwarcia nie powiększy?
-
nick nieaktualnyja mam zabronione wszelakie zabawy, ktore powoduja podniecenie i skurcze macicy, chodzi tez o to ze te skurcze moga powodowac rozwarcie, ale dokladniej dopytaj sie lekarza...byc moze na jakies pieszczoty pozwoli tylko macica moze sie wtedy stawiac
-
Też się nad tym zastanawiałam ale powiem szczerze, że jakoś głupio było mi się zapytać lekarza Wiem, że to niby normalne pytanie ale mimo wszystko... Podejrzewam, że jest tak jak mówi Karola ale czytałam wypowiedź dziewczyny, która ma pessar i pytała swojego lekarza o sex analny i podobno on jej na to pozwolił.
Pomijając już kwestię preferencji seksualnych to skoro jej to sprawia przyjemność i może doprowadzić do orgazmu tzn., że lekarz nie zabronił jej wszelkich "zabaw".
Tak czy siak ja wolę nie ryzykować bo pewnie i tak o niczym innym bym nie myślała, tylko o tym czy przypadkiem nie zaczyna się dziać nic złego i z przyjemności nici -
nick nieaktualnyja czekam jeszcze 4,5 tyg do momentu az mi gin szew sciagnie i potem jazda na calego bo ja od pozytywnego testu nic a nic wiec juz sie chce a w ten sposob bede wyganiala mlodego na swiat...tylko mam nadzieje ze bede jeszcze wtedy miala ochote bo narazie to mam, ale cierpliwie czekam
-
Hehe tez słyszałam ze to dobry sposoby na wygonienie malucha z brzucha mamy tylko zastanawiam sie jak będzie smakować z piłka lekarska z przodu
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Na wygonienie podobno najlepsze jest 4 x S: spacery, schody, sprzątanie, sex Biorąc pod uwagę, że schody mam kilka razy dziennie, sprzątać też czasem coś sprzątnę to to pozostałe 2 x S zostawię na później
Karola, przegoniłam deszcz do Ciebie, mam nadzieję, że dotarłWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 19:25
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdula tak w koncu i u mnie zaczęło niedawno padac. Jakas skromna burza przechodzi ale najwazniejsze ze powietrze sie zmienilo
Sex z takim brzuchem moze byc wyzwaniem ale w sumie tez juz nigdy nie bede miala okazji wiec dla samej ciekawosci tez chce zobaczyc jak to jest. Mysle ze moze byc smiesznie -
nick nieaktualnyDziewczyny ja sobie pozwalam na seks ale mam trochę stracha, ze uszkodzę szyjkę...niby u mnie wszystko z nią ok ale nie wiem...aktualnie największy problem to hemoroidy bolą ja nie wiem( nawet przy zwykłym siedzeniu, lekarz kazał smarować procto glyvenolem
muszę w końcu zbadać crp przy okazji morfologii jak byłam w szpitalu to właśnie leżała Dziewczyna, która przy podwyższonym crp dostawała antybiotyki a objawów żadnej choroby nie miałaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 11:43