Niewydolność cieśniowo-szyjkowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Ło matko ...to wcześniakowe są jeszcze droższe... mnie niektóre ceny takich od 56 powalają...
Najlepsze jest to, że dostałam dwie siaty przecudnych ciuszków od babci męża która przyleciała z Kanady... wszystko w rozmiarze 3-6 miesięcy i wszystko letnie, bodziako-sukieneczki na ramiączkach, cudne kombinezony, nawet jeansy - problem w tym,że u Malutkiej okres 3-6 mce przypadnie na listopad-luty :p także raczej nic się nie przyda .Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 14:56
Córcia Zosieńka 09.08.2016 2680 g
19.03.2015 - Tęsknię Adasiu [*] -
nick nieaktualnyJa tez glownie w lumpku kupuje, ale od marca od momentu moich problemow z szyjka praktycznie nie odwiedzam lumpkow. Z resztą mezu sie drze ze glupia jestem ze tyle kupuje bo w polowie Marcel i tak nie chodzi. A dla Kornela kupilam az jedna bluze polarowa z HM w lumpku
-
Osobiście nie mam cierpliwości do lumpkow i generalnie jakos slabo idą mi zakupy w takich sklepach. Mam koleżankę która prawie wszystkie ciuchy dla siebie i córeczki ma z "ciuchaczewa" a wyglądają jak z prasy o modzie;) - nawet jak poszlysmy kiedys razem to nic nie umiałam wyszukac . Teraz kumpela kupuje w jakimś lumpku internetowym gdzie codziennie cena spada o 5% ale niestety nie pamiętam nazwy .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 06:52
Córcia Zosieńka 09.08.2016 2680 g
19.03.2015 - Tęsknię Adasiu [*] -
Mi długo zajęło przełamanie się, bo jak tylko wchodziłam to miałam ochotę uciekać ten zapach i baby bijące się o szmaty zdecydowanie trzeba mieć cierpliwość żeby ze stosu szmat wygrzebać perełki, ja zostałam fanką lumpa jak za 11zł kupiłam całą siate ciuszków
Czekam do lekarza, niedługo moja kolej -
Galeona super
Tami Ty przy tej ostatniej infekcji dostalas też antybiotyk dla męża?
Ja na e.coli dostalam tylko dla siebie i teraz myślę,bo seksu nie uprawiamy,czy mog e się zarazac np.przez wspolne korzystanie z domowej toalety? -
nick nieaktualnyWydaje mi się ze pasożyty to jak najbardziej ale czy bakterią? Moze poprostu często dezynfekuj toaletę.
Wczoraj miałam urodziny córki i sie nachodzilam troche przygotowań i jak się wczoraj polozylam brzuch twardy co 5 min nospa poszla w ruch;) dzis tez jakis napięty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Galeona super
Ja na e.coli dostalam tylko dla siebie i teraz myślę,bo seksu nie uprawiamy,czy mog e się zarazac np.przez wspolne korzystanie z domowej toalety? -
Karola a Ty na tą e.coli dostalas już antybiotyk w szpitalu?
Mi gin dziś mowil,że e.coli w szyjce może powodowac jej skracanie,dopóki trzyma to e.coli w pochwie jesli leczone to niby bezpieczne. -
nick nieaktualnykas50 wrote:Karola a Ty na tą e.coli dostalas już antybiotyk w szpitalu?
Mi gin dziś mowil,że e.coli w szyjce może powodowac jej skracanie,dopóki trzyma to e.coli w pochwie jesli leczone to niby bezpieczne.
twoj maz moze pobrac sobie sam wymaz i zaniesc do laba...tylko musisz poszukac gdzie w Twoim miescie dostaniecie wymazowki do pobrania wymazu z pracia. moj sobie takie zalatwil i pozniej bylam spokojna ze on jest zdrowykas50 lubi tę wiadomość
-
kas50 wrote:Galeona super
Ja na e.coli dostalam tylko dla siebie i teraz myślę,bo seksu nie uprawiamy,czy mog e się zarazac np.przez wspolne korzystanie z domowej toalety?
Nie, moj ma pobrać wymaz ale aktualnie na 2 miesiące wyjechał do pracy. Ale jak wróci to zrobi na pewno.
Lekarz juz teraz chciał mi dać ta pałeczkę na wymaz dla niego. Ale widuje takie pałeczki w laboratorium to moze tam zapytać czy można taka kupić. Albo moze w aptece sie da.