Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziulka,
bardzo współczuję Ci tych emocji. Brązowe plamienie to jeszcze nie wyrok. Miałam w pierwszej ciąży - i spłaszczony pęcherzyk - i mam z niej syna. W bieżącej ciąży też mi się to zdarzyło. W ciąży, którą straciłam, nie plamiłam.
Czy od poniedziałkowej wizyty pęcherzyk urósł? Wiem, że trudno porównywać pomiary takiego maleństwa, gdy dokonują ich różni lekarze, ale czy ten dzisiejszy coś powiedział na ten temat, oprócz kształtu? A ciałko żółte?
Mocno Ci kibicuję, żeby jednak wszystko było dobrze.❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Nawet nie mierzył powiedzial tylko ze wyglada na 4 tc . w pon moj gin mowil 5w3d.czyli raczej nie mam co sie ludzic. bylam zbyt zdenerwowana zeby o cokolwiek pytac juz dawno tak zestresowana nie bylam. Powiedzialam sobie ze bede twarda a od godziny lzy same plyna i nie potrafie ich zatrzymac
-
Rozumiem, że nie miałaś głowy do pytań. Ale lekarz się nie popisał, że nie pomierzył dokładnie.
Bardzo mi przykro, Dziulka, po prostu musisz przetrwać ten okres niepewności. Wiem, że to bardzo trudne.
Mnie płacz pomagał. Wypłakałam się pierwszego dnia, a później jakoś pomału zaczęłam przygotowywać na to, co może ewentualnie się zdarzyć. Nie to, że nie miałam nadziei, ale byłam gotowa na wszystko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 21:32
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Tak lekarz sie nie popisał w ogóle!
Myslalam ze 5 caza bedzie szczesliwa
Dziekuje Wam dziewczyny, postaraam sie jakos zasnac a rano zadecyduje co dalej.
Dobranoc :-* -
Znalazlam test ciazowy i go zrobilam niestety nie pozostawia zludzen. Kreska testowa juz znacznie jasniejsza niz controlna a w srode bylo na odwrot testowa byla ciemniejsza niz contr.
Wiec chyba podejme decyzje od odstawieniu wszystkiego i bede czekac na najgorsze .kropka123 lubi tę wiadomość
-
Lubieswieczki,
Nie nie idę na bete już chyba nie ma sensu
Po prostu musze czekac. Wczoraj sie wyplakalam do poduszki dzis juz lzej podchodze do sprawy -
Martula- tak bardzo mi przykro, nie rozumiem tego swiata. Jestem myślami z Tobą.
Dziula - bądz dzielna , nie ma słów które mogłyby ukoić ból. Lekarze muszą znaleźć przyczynę Twoich strat, moze sama zrób badania genetyczne w kierunku trombofili, zespoły antyfosolipidowego - przeciez musi się w końcu udać. Nie trać nadziei.
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Anet - badania na zepsol antyfos. Mam ok mialam robionee.
Wiecie jak dziwnie ? Dzisiaj juz nie wzielam zadnych lekow i przestalam plamic calkowicie ! Jak to wytlumaczyc ? -
16.07 ide do lekarza
Moze organizm przezywa teraz szok po odstawieniu lekow i przygotowuje sie.. -
dzisiaj ja melduje się po wizycie jest mała kropka o 5 dni młodsza niż wychodz z om i jest serduszko (póki widać ze pulsuje ale jeszcze nie słychać) na te moje ciagle bóle brzucha dostałam duphaston oraz profilaktycznie acard, następna wizyta za 2 tygodnie, chyba zwariuje do tego czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 18:46
nien, Anet85 lubią tę wiadomość
-
Dalej boli mnie krzyż i brzuch ;( a najgorsze jest to ze za każdym razem jak zaboli bardziej to zaraz biegam do toalety sprawdzać czy wszystko ok ;( myśle ze teraz jak dostałam leki będę trochę spokojniejsza bo skoro dotarłam do tego etapu bez jakichkolwiek leków to mam nadzieje ze teraz już tylko lepiej będzie