Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Serena już połowa!! Musisz zacząć w to wierzyć że maluszek zdrowo rośnie o wszystko będzie dobrze To już jest ten czas kiedy możesz zacząć się cieszyć i kupować wyprawkę
Nie martw się na zapas. Będziesz miała pięknego zdrowego dzidziusia i tej myśli się trzymaj!
Violet super ze udało Ci się z wizytą i się uspokoilas Głową do góry Wszystko będzie dobrze. Daj znać w poniedziałek jak po wizycie
Nynka oby @ nie przyszła!!
Migotka, oby z dzidziusirm było wszystko dobrze.wybierz dobry szpital, aby od razu pp poródzie dobrze zajęli się maluszkiem. Trzymaj się.
Kat no to teraz do lekarza i zobaczymy co on zaleci. A narazie możesz się ratować domowymi sposobami
Kropka, oby było wszystko dobrze i wszystko zniknęło. Dobrze ze masz dobrego lekarza i dobry szpital. Na pewno Wam pomogą i wszystko będzie dobrze
Ja 1.11 dostałam @ i powiem Wam że NADAL ja mam... Czekam aż się skończy, jest troszkę mniejsza ale nadal jest a to już 10 dzisiaj... No masakra jak na złość.. Ale dzisiaj już nie wytrzymalismy, i działamy dalejkropka123, Nynka86 lubią tę wiadomość
-
Serena oj dawno Cie nie bylo ale ciesze sie ze wsztko dobrze, ja tez dlugo nie umiałam cieszyc sie cuaza a wyprawke zaczelam oganiac dopiero w tym tygodniu a teraz sie martwie czy sue wyrobie bo to mega wyzwanie tym bardziej przy pierwszym dziecku. Tez sie bardzo boje i mam czasem straszne sny ale im blizej tym lepiej. Powodzenia trzymaj sie!
-
hej dziewczyny Pisalam kilka dni temu, ze ngle ustaly mi objawy i mam zle przeczucie. No to sprawdzilo sie. Pecherzyk 17mm i pusty w srodku. Wieeeem, trzeba odczekac ale ja wiem, ze tam nic nie bedzie. No trudno. Jak odstawie dzis magnez i progesteron to kiedy moge sie spodziewac krwawienia i skurczy?
-
xgirl wrote:hej dziewczyny Pisalam kilka dni temu, ze ngle ustaly mi objawy i mam zle przeczucie. No to sprawdzilo sie. Pecherzyk 17mm i pusty w srodku. Wieeeem, trzeba odczekac ale ja wiem, ze tam nic nie bedzie. No trudno. Jak odstawie dzis magnez i progesteron to kiedy moge sie spodziewac krwawienia i skurczy?
-
Xgirl, poczekaj jeszcze! O pustym jaju można mówić kiedy pęcherzyk ma 25 mm, także spokojnie, może jeszcze się coś pojawi. To są milimetry, lekarz mógł źle zmierzyć. Poza tym, byłaś u tego samego lekarza i na tym samym sprzęcie?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nie, na innym.
Ale ja wiem, ze sie nic nie pojawi wiecej. Jak juz sie obudzilam 3.11 to wiedzialam, ze cos jest inaczej, ze cos jest nie tak. Dla swietego spokoju wezme progesteron jescze do wizyty we czw. Ja sie juz pogodzilam ze strata.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 10:37
-
W ogole wiecie co.. 15.10 mialam owu a 20.10 przysnilo mi sie cos..
Snilo mi sie, ze mialam taka fajna swiecaca rybe w akwarium. Troszczylam sie o nia a ona sie do mnie usmiechala i wycinala mi serca z papieru i podawala pletwami;P Pewnego dnia akwarium zniknelo. Wyszlam z domu i go szukalam. Nagle zobaczylam puste akwarium w smietniku i kobiete oddalajaca sie od niego. Podbieglam do niej i spytalam sie gdzie jest moja ryba i co ona z nia zrobila a ona na to, ze po co mi ona, i ze ja wyrzucila i nie zyje. Ja wtedy sie rozryczalam i powiedzialam: ''Jak moglas? ja kochalam te rybe''. Obudzilam sie i bylam mega roztrzesiona i pol dnia przezywalam ten sen. Bol byl tak intensywny, jakby mnie w rzeczywistosci to spotkalo. Teraz z perspektywy czasu zastanawiam sie czy to nie byl przypadek.. Puste akwarium, pusty pecherzyk.. Wiecie, ja nie wierze w takie cos ale to jest bardzo dziwne. Przezyla ktoras z was cos podobnego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 12:36
-
nick nieaktualny
-
Xgirl, Kochana nie odstawiaj jeszcze lekow. U mnie bylo tak samo, kolo 17mm i jeszcze bez zarodka. Byl tylko pecherzyk zoltkowy... A po tygodniu juz serduszko bilo. Na tak wczesnym etapie często nie widac. Trzymam kciuki!
Lubieswieczki trzymam bardzo mocno kciuki,w końcu się uda
Ja mam problem ze szpitalem... Mam miec kontrole co tydz lub 2,a zapisali mnie na 17 grudnia.Dzis bylam tam prosic zeby lekarz mnie przyjął wcześniej ale straszny gbur zamknal mi drzwi przed nosem i jedyne słowo jakie powiedział to bylo NIE. W innym szpitalu na 5 grudnia... Ale udalo sie zalatwic prywatnie na jutro. Szkoda, ze nasza sluzba zdrowia na ktora tyle placimy tak dzialaAniołki 8tc 2016 i 6tc 2017
Kochana Kruszynka - hipotrofia 2019 -
A jak o objawy chodzi to różnie to jest... ja z synami miałam ciąże bezobjawowe, świetnie się czułam mogłam wszystko robić. Z Karolinką i w ciąży straconej- z Ulą od 7 tygodnia wszystkie możliwe objawy miałam mdłości wymioty migrena...
-
nick nieaktualny