Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie, na trombofilie nie.
Kazał mi lekarz dzwonić do siebie jak będzie mnie bolał brzuch i się zacznie poronienie. Wtedy zrobi wszystko by móc pobrać co trzeba i wysłać do badań.
Sama niewiem czy lepiej czekać w domu na ta dramatyczna chwilę czy faktycznie dzwonić i dac się później lyzeczkować -
Jak to wczesna ciąża i chociaż jest ciezko to lepiej żeby było samoistne..po lyzeczkowaniu mogą chociaż nie muszą zrobić się zrosty i pewnie dłużej troszkę się goi..trzeba potem przynajmniej 3 miesiące odczekać że staraniami..no i w szpitalu też nie jest fajnie po tabletkach i tak wszystko się oczyści i tak się to widzi no i narkoza i patrzenie na kobiety w ciąży albo złudzenie bicia tętna dziecka podczas badań ciezarnym jest w tym momencie jeszcze gorsze:(wiem bo pierwszym razem miałam zabiegmonia29
-
Pola mocno przytulam. Wiemy co czujesz. Mok gin mowi ze tak bywa ze wypełniamy statystyki. Brutalne ale prawdziwe. Nakgorsze to czekanie.. ale dasz rade. Tak.jak mowi Mony-najlepiej samoistnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2018, 09:18
2006 Kubuś
Aniołek [*] 14.01.18 -9tc2
Ola [*] 27.06.2018 - 14 tc -
Mony ja juz czrkam.na wiosnę...
Kończę krwawic. Mam nadzieję ze w pon u gina nie okaże sie ze musze miec zabieg.
Dzis wpadlam w depresję bo dostalam.maila z bellybestfriend pod tytułem ",,Twoj 11 tydzien ciazy" no z całą pewnoscia !2006 Kubuś
Nie zwariujesz kochana. Dasz rade.
Tak rano beta w poniedziałek. Za tydzien zrobie toxo I zobacze co sie zmienilo w igg I igm. To.jak czesto sie widujecie z mezem? Wyjezdza na cale tyg?2006 Kubuś
Mony dziś wzięłam ostatna tabletke unidoxu. I leciutko plamię.
Mieszkasz z dala od rodzinki tak? W pracy tez nie masz blizszej kolezanki/ przyjaciolki?
Wiem co to samotność. Kiedys mieszkaliśmy z dala od rodziny. A teraz odkad przeprowadzilismy sie do swojego domu, u nas pelna chata. Czasami az mam.dosc. więc dalabym wiele za ciszę. I chwile w samotnosci.
Druga sprawa .ze mozna hyc samotnym choć wokół pełno ludzi.
Wiesz co mój synek dzis powiedział, kiedy wreszcie zdobylam się na odwagę I wyznalismy mu prawdę, ze jednak na dzien dzisiejszy nadal będzie jedynakiem. Zastanowił się I mówi-aha, znaczy brat chce urodzić sie trochę później. Poryczalam sie Mony.2006 Kubuś
Noo karmię malucha smakołykami póki co, leżę na kanapie z pieseczkiem moim i tylko pokazuję mojemu Andrzejowi palcem co ma robić w domu. Biedny ma już dość, on przyzwyczajony, że wszystko pod nos miał podstawione i zrobione przeze mnie. Ale najgorsza jest dla nas abstynencja łóżkowa 3 tyg nic, dramat, mnie już skręca. Ale takie zalecenie gina i tego się trzymamy narazie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2018, 22:01