Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Słaby przyrost Beta Hcg, a ciaza jest.
Odpowiedz

Słaby przyrost Beta Hcg, a ciaza jest.

Oceń ten wątek:
  • polalola Nowa

Wysłany: 19 grudnia 2025, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, Czy takie wyniki bhcg w 7 tygodniu są w porządku?
    14/12 - 28650 IU/l
    16/12- 35068 IU/l
    18/12 - 37053 IU/l
    Martwią mnie, ponieważ w internecie piszą o przyrostach powyżej 66% w przeciągu 48-72h. Wyczytałam również, że bHcg powyżej 6000 zwalnia. Jak to jest? Czy któraś z Was miała podobne wzrosty jak one rokują na dalszą ciążę? Jest możliwe, że Bhcg przy następnym badaniu wzrośnie czy lepiej nie nastawiać się?

• Naaaatka Debiutantka

Wysłany: 20 grudnia 2025, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiaxx2406 wrote:
    U mnie niestety spadek beta HCG…

Przykro mi, ale jeszcze będzie pięknie ❤️‍🩹

U mnie na wizycie nie było widać nic. Zalecono betę. Poczekać musiałam na wyniki. Wynik 2066 mlU. (Powinno być już coś widać) Lekarz stwierdził za mały przyrost w takim odstępie. Kazał odstawić leki.. 💔

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2025, 00:32

• Claudynek Znajoma

Wysłany: 7 maja, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czy ktoś jeszcze zagląda na ten wątek?
    Jestem 15 dni po zastrzyku ovitrelle (13 dni po owulacji). Pierwsza betę zrobiłam 13 dni po zastrzyku i wyszła 18,3 mlU/ml a dzisiaj tylko 25,6mlU/ml, czyli przyrost niecałe 40% ☹️ Myślicie że jest jeszcze nadzieja? Czy któraś z Was miała mały przyrost bety na początku i wszytko dobrze się skończyło?

‹‹ 3 4 5 6 7
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ