Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Słaby przyrost Beta Hcg, a ciaza jest.
Odpowiedz

Słaby przyrost Beta Hcg, a ciaza jest.

Oceń ten wątek:
  • polalola Nowa

Wysłany: 19 grudnia 2025, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, Czy takie wyniki bhcg w 7 tygodniu są w porządku?
    14/12 - 28650 IU/l
    16/12- 35068 IU/l
    18/12 - 37053 IU/l
    Martwią mnie, ponieważ w internecie piszą o przyrostach powyżej 66% w przeciągu 48-72h. Wyczytałam również, że bHcg powyżej 6000 zwalnia. Jak to jest? Czy któraś z Was miała podobne wzrosty jak one rokują na dalszą ciążę? Jest możliwe, że Bhcg przy następnym badaniu wzrośnie czy lepiej nie nastawiać się?

• Naaaatka Debiutantka

Wysłany: 20 grudnia 2025, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiaxx2406 wrote:
    U mnie niestety spadek beta HCG…

Przykro mi, ale jeszcze będzie pięknie ❤️‍🩹

U mnie na wizycie nie było widać nic. Zalecono betę. Poczekać musiałam na wyniki. Wynik 2066 mlU. (Powinno być już coś widać) Lekarz stwierdził za mały przyrost w takim odstępie. Kazał odstawić leki.. 💔

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2025, 00:32

‹‹ 3 4 5 6 7
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ