Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Słaby przyrost Beta Hcg, a ciaza jest.
Odpowiedz

Słaby przyrost Beta Hcg, a ciaza jest.

Oceń ten wątek:
  • polalola Nowa

Wysłany: 19 grudnia 2025, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, Czy takie wyniki bhcg w 7 tygodniu są w porządku?
    14/12 - 28650 IU/l
    16/12- 35068 IU/l
    18/12 - 37053 IU/l
    Martwią mnie, ponieważ w internecie piszą o przyrostach powyżej 66% w przeciągu 48-72h. Wyczytałam również, że bHcg powyżej 6000 zwalnia. Jak to jest? Czy któraś z Was miała podobne wzrosty jak one rokują na dalszą ciążę? Jest możliwe, że Bhcg przy następnym badaniu wzrośnie czy lepiej nie nastawiać się?

• Naaaatka Debiutantka

Wysłany: 20 grudnia 2025, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiaxx2406 wrote:
    U mnie niestety spadek beta HCG…

Przykro mi, ale jeszcze będzie pięknie ❤️‍🩹

U mnie na wizycie nie było widać nic. Zalecono betę. Poczekać musiałam na wyniki. Wynik 2066 mlU. (Powinno być już coś widać) Lekarz stwierdził za mały przyrost w takim odstępie. Kazał odstawić leki.. 💔

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2025, 00:32

‹‹ 3 4 5 6 7
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ