Wysokie tętno płodu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej, jak tam serduszka Waszych dzieciaczków? U mnie notuję już wyniki między 155 a 160, więc jestem zadowolona (o ile wystarczająco szybko liczę, bo detektor mam bez wyświetlacza).12 marca 2017 8 tydz.
Marzylismy o Tobie całe życie - cc 22.02.2018, 58 cm, 3530 gr -
nick nieaktualny
-
No to super, widzę, że wszystkie serduszka się uspokoiły:) też się wybiorę na echo, ale płatne, bo zrezygnowałam z chodzenia do gin na nfz, może przedwcześnie, ale trudno. Echo pewnie im później robione, tym dokładniejsze? Widzę Amus, ze jesteś w 25 tyg, chciałam polecieć już w 20, ale może się wstrzymam, żeby jeszcze kapkę podrosło.12 marca 2017 8 tydz.
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Najlepiej przed 3o tc bo zebra zaslaniaja a optymalnie 22-25
A to tego nie wiedziałam, w takim razie umówię się wcześniej. Nawiasem mówiąc zobaczyłam właśnie, że miałaś bardzo podobne wyniki testu podwójnego, co ja (wysoka pappa, niska beta - ja miałam beta 0,6 MoM, a pappa 1,4 MoM) - ileż się oszukałam co to znaczy, a zanim dostałam interpretację po 2 tygodniach, niemal tydzień znałam goły wynik, sama próbowałam przeliczyć na MoM i cudem po całym dniu poszukiwań się udało, ale nie znałam przypadku takiego wyniku i jakie to daje ryzyko. W końcu wyszło mi ładnie niskie - oby prawdziwe:) (ZD 8 tys, 13 - 12 tys i 18 pow. 20 tys).Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 12:31
12 marca 2017 8 tydz.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ależ wszystko na pewno będzie dobrze:) Wiem, łatwo się mówi, a sama niedługo idę dopiero na połówkowe i też będę się denerwować. Niepotrzebnie nas nastraszą i ciągnie się to potem całą ciążę, a dzieci zdrowe jak rydz.12 marca 2017 8 tydz.
nick nieaktualny
-
Będzie dobrze, zobaczysz:) na nfz idę 4 października, razem z badaniami krwi, do swojego lekarza 2, ale nie sądzę, żeby to już połówkowe chciał robić, pewnie taka standardowa wizyta jak zawsze co 3 tyg. Już się naczytałam, jak to na pierwszych prenatalnych wszystko było super, a na połówkowych katastrofa.12 marca 2017 8 tydz.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:dziękuje i kciukam za dobre wieściAntoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
-
nick nieaktualnyIlona04 wrote:A dlugo trwalo badanie ? Bo mi Pani powiedziała jak sie zapisywalam ze godzine_dwie ? Az sie zdziwilam ze tak dlugo.. trzeba sie jakos do tego badania przygotowac procz dokumentacji ?
45 min
myslalam ze tylko serduszko bada a mialam jakby 3cie prenatalne
wszystko oglądała wszystko mierzyła a serduszko tak "dogłębnie"
mała miala czkawke wiec przeypływy ciężko bylo zbadać i musieliśmy odczekać aż jej przejdzie ;P