zastój moczu u płodu II trym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Aagape wrote:Agsha jest super, że Olek tak świetnie współpracuje teraz to już będzie tylko dobrze.
Jadę jutro do prof. I nie wiem czego mam się spodziewać. Pani w rejestracji powiedziała,że mam przygotować się na przyjęcie do szpitala. Czy możesz mi udzielić co dodatkowo zabrać tam do szpitala, bo jestem z okolic Poznania i nie mam tam żadnej rodziny ani znajomych.
Cieszę się ogromnie, że u Was pozytywyOlinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Na pewno koszule nocne, dresik, szlafrok, kosmetyki, papier toaletowy (!), kasa drobna na tv, cos do zabicia nudy, leki jakie bierzesz... A i sztućce i wlasne naczynia....
kamenkaa lubi tę wiadomość
Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
*Agsha
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Mam nadzieję, że u Was wszystko nadal dobrze. Godziny do jutrzejsze wizyty będą mi się ciągły,ale jutro o tej porze będzie już wszystko jasne. Chętnie Cię poznam" w realu" ale nie koniecznie w szpitalu A Wy do kiedy zostajecie w szpitalu? Czy już coś więcej wiadomo?Oliwia 15.04.2015
Emilia 35tc, termin porodu 16.06.2016,czy dotrwamy? -
aghsa super wiesci !!! 3mamy kciuki dalej. wszystko będzie dobrze!!!!
Agsha lubi tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Good news Szunt siedzi i spełnia funkcję. Prawa nerka do kasacji ale na lewą jest nadzieja że dociągnie do porodu i do dializ. Oczywiście może być inaczej ale tego się trzymam. JEŚLI do jutra shunt się utrzyma, Olek nie wydłubie go ani nie wciśnie i dalej będzie dobrze działał, a ja odłączona od leków nie dostanę bóli - to jutro wypiszą mnie na kilka dni do domku Emotikon grin JUPIIIIII
jusella, claudiuszek, ulola, chomiczka, _analiza, malgorzalkaa, kamciaelcia, izulala, Agness27, Vanili, Sabina, IviQ lubią tę wiadomość
Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Wow Agsha! Cudowne wieści! Bardzo się ciesze! Ogromnie!
My dzisiaj po kontroli po pobycie w szpitalu i moja drv zdecydowała, że wysyła nas na konsultacje w związku z ukm i porodem. Boi się, ze w szpitalu powiatowym mogą czegoś nie dopilnować. Jestem juz po rozmowie z dr Dydowiczem i 5.05 mam wizytę u niego. Co prawda powiedział, ze nie musze rodzić w ośrodku referencyjnym ale nie wiem czy nie zdecyduje się na cięcie w poznaniu. Podejmę decyzję po rozmowie w czw.
Teraz trzymam kciuki żeby was Agsha wypuścili do domu. Chociaż na chwilę -
Claudiuszek najblizej poznań polna. Opinie różne. Miałam rodzic w Trzciance, szpital powiatowy. Oddział mały. Cisza, spokoj, specyficzny klimat. Nie odczuwa sie bardzo pobytu w szpitalu. Polozne jak ze zlota, cudowne kobiety, wszystkie bez wyjątku!
Decyzje podejme w czwartekm wizyte mamy bardzo późno godzinowo ale ważne ze mamy i to za tydzień, bo mi wiele czasu nie zostało. Mam nadzieje ze chociaż przepływy mca pi okażą się błędem lekarza ktory wykryl nieprawidłowość... a o ukm zapomne po cudownym porodzie... oby! -
Liley wrote:Claudiuszek najblizej poznań polna. Opinie różne. Miałam rodzic w Trzciance, szpital powiatowy. Oddział mały. Cisza, spokoj, specyficzny klimat. Nie odczuwa sie bardzo pobytu w szpitalu. Polozne jak ze zlota, cudowne kobiety, wszystkie bez wyjątku!
Decyzje podejme w czwartekm wizyte mamy bardzo późno godzinowo ale ważne ze mamy i to za tydzień, bo mi wiele czasu nie zostało. Mam nadzieje ze chociaż przepływy mca pi okażą się błędem lekarza ktory wykryl nieprawidłowość... a o ukm zapomne po cudownym porodzie... oby!
Wiem, że różnie się mówi o polnej ale to największy i chyba najlepszy szpital.
Mają masowke owszem ale w związku z tym mają tam duże doświadczenie i wszystko na miejscu.
W tej ciąży leżałam tam na różnych oddziałach az 5 razy i nie mogę narzekać.
Jakbyś chciała coś wiedzieć to pisz na prv może będę mogła pomóc, a ja również polecam na szpitalnym FB są filmiki ze szpitala o roznej tematyce, głównie opowiada szef porodowki. Ja to odkryłam w tym tygodniu dopiero ale jakoś tak pozytywniej postrzegam szpital.