18+ Młode mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
Nusiaa wrote:Nareszcie coś się dzieje
Landryneczko powiem Ci ,że dzisiaj niezbyt .. Mała szaleje od rana do tego się nie wyspałam byłam na glukozie,morfologi i bad.moczu dziś więc z niecierpliwością czekam na wyniki ;p
Nie wiem czy taki dzień dziś czy niskie ciśnienie ale jestem strasznie słaba i ospała .. A co do dzidziusia to zastanawiam się ile ten mój urwis waży ( 13.02 mam wizytę )
I bdb , spokojnie na luzie a później wielkie zaskoczenie z powodu zielonej kropeczki !
To będzie córeczka Super, a imię już wybraliście ?
-
Nusiaa wrote:A jesteśmy w tym samym wieku :p podziwiam Cię,że zdecydowałaś się wyprowadzić do obcego państwa
Decyzja szybka i spontaniczna i miałam 17 lat jak tu przyjechałam i jeszcze nie myślałam nad swoją przyszłością. Miałam zamiar wrócić do PL, ale wyszło inaczej -
LadyDi wrote:też mieszkam za granicą jak w Niemczech jest z dostaniem się do ginekologa?
Pierwszy termin dostałam dopiero po 4 tygodniach, byłam na wynikach krew itp i żeby się dowiedzieć czy coś wyszło nie tak muszę kolejne 4 tyg czekać ;/ Oczywiście jeśli byłaby jakaś choroba to bez problemu przyjmują. -
nick nieaktualnyEhh tak czytam te wpisy i widzę że jestem tutaj najmłodsza... Ale odbieram wszystko oczami osoby dojrzałej i doświadczonej przez życie... Kochane życzę wam dużo szczęścia w starankach, a naszym kochanym przyszłym mamusiom dużooo cierpliwości i zdrówka
patrycja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny