1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMatleena- tak lutke mam ze względu na niski progestreon w 2 fazie.
W czwartek mam wizytę w Invimedzie i szczerze mówiąc liczę na to, że zaproponują nam stymulację jakąś i może inseminację bo przy moim AMH to nie bardzo jest na co czekać. A w Invikcie babka mi kazała przez pół roku brać antyki na wyciszenie jajników- wszystko rozumiem, ale pół roku- chyba chora jest... -
Daj spokój, po jaką cholerę aż pół roku? Rozumiem jeden cykl... Wierzę Kochana, że jednak uda Ci się tylko z pomocą luteiny
Mi też puchną stopy Anastazja, ale i tak najgorszą dolegliwością jaka mi teraz dokucza jest drętwienie rąk, czasami to tak potwornie boli i spać nie daje
Jak masz ochotę to wrzuć fotkę brzuszka to same ocenimy czy duży czy mały
A to moje dwa nowe nabytki
-
Wstyd się przyznać, ale nigdy nie wrzucałam na ovu zdjęć i nawet nie wiem, jak do tego się zabrać.
Mi co noc właściwie drętwieją palce u rąk.
Izolecc strasznie długo...
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
nick nieaktualny
-
Kochana Anastazjo Jak masz ochotę się doszkolić pod tym względem to zapraszam na stronę www.fotosik.pl, tam zakładasz konto i wrzucasz fotki a później pobierasz kody i wklejasz je na forum, prościzna
Dobra decyzja Izolec!Anastazja85 lubi tę wiadomość
-
Anastazja nie martw się ha też nie umiem wrzucać zdjęć ale jak już będzie potrzeba to się podszkole. Pytałyście o plany wakacyjne hmmm mam nadzieje, że jakiś fasol mi je po krzyżuje sesese, a jaj nie to Grecja tym razem chcę Kefalonie ,a jak będzie dzidziuś w brzuszku to hmmm nie wiem bo urlop mamy koniec sierpnia początek września ,a w sumie to ja będę miała wtedy wolne na 9 mies
Anastazja85, agniesja lubią tę wiadomość
-
Jutro się pobawię z tym fotosikiem jak tylko wrócę z zakupów i z wizyty w pracy.
29.10.2014 biochemiczna
Ja korzystam z tej strony:
http://ifotos.pl/
Miniaturki nie są takie duże jak na fotosiku, ale nie trzeba się logować Wrzucasz tylko zdjęcie, a jak się załaduje, to kopiujesz link na forum i przeklejasz do posta, ot i cała filozofia Do tego jeśli nie chcesz, żeby potem zdjecie wisiało w sieci masz link do usunięcia
Co do opuchlizny to ja jeszcze nie mam, choć ostatnio ledwo ściągnęłam obrączkę, ale to akurat żadna nowość, bo moje palce są takie dziwne, że kości mam szerokie a to miejsce gdzie obrączka siedzi wąskie i zawsze we wakacje mam problem z jej ściąganiem.
Izolec, dobrze zrobiłaś umawiając się do innego lekarza. Coś dziwna ta diagnoza. Co do luteiny, koleżanki siostra miała niski progesteron i podobno w 2 cyklu po dostaniu luteiny zaskoczyła, więc Tobie życzę tego samego
A co do dziewczynki to chciałaby, choć lekarz na razie sugeruje nastawiac się na chłopca...Anastazja85 lubi tę wiadomość
-
Gdzieś czytałam, że jak zajdzie się w ciąże powinno się ściągnąć obrączkę, pierścionek i zegarek i odłożyć w bezpieczne miejsce Jak się cały czas nosi, to później można mieć prawdziwy problem ze ściągnięciem, dlatego lepiej zrobić to jak najszybciej Nie wszystkim dziewczynom puchną paluchy, widziałam nawet takie w szpitalu, które do końca nosiły obrączki, ale ja niestety nie należę do tej grupy Mi puchnie wszystko
Ola, daj znać jak tylko dostaniesz wyniki. Trzyma kciuki, żeby wszystko było dobrze :* -
Widziałyście nowa opcje "nie lubię"? Łatwo można się pomylić, bo znajduje się dokładnie w tym samym miejscu co dawniej "lubię".
Później wkleję jakieś zdjęcie, bo tyle co wróciłam z zakupów. Kupiłam sobie 2 ładne sukienki, idealne na teraz.
29.10.2014 biochemiczna
Anastazja, to jeszcze fote dzidziusia wrzuć przy okazji
A ja już po prezentacji, jeszcze jutro dwie i za tydzień jedna, projekt i egzamin i the end of semester
Po zajęciach koleżanka dziś podchodzi i mówi "ale masz już brzuch wielki". Ale ucieszyła mnie, bo mówi, że tylko brzuch mi rośnie, a nie rosnę w szerz
-
Dzidzusia zdjęcie mam sprzed miesiąca, wiec średnio aktualne
29.10.2014 biochemiczna
Udało się dołączyć zdjęcie brzuszka w linku powyżej. Widzę, że usunęli opcje kasowania postów. Pierwszy link mi się niestety źle wkleił.
29.10.2014 biochemiczna
Szczupła to ja byłam... przed ślubem
Później sobie dogadzaliśmy jedzeniowo!
29.10.2014 biochemiczna
Dzisiaj dzwoniłam w sprawie wyników i Pani powiedziała że tyle tego mają że mam zadzwonić pod koniec przyszłego tygodnia wryyy znowu rozmawiałam też z moim ginekologiem i kazał brać już acard a na początku lipca jak wróci z wakacji dostanę luteine. Kazał też się wstrzymać do wyników genetycznych czyli tak jak myślałam w tym cylku jeszcze nie ,no cóż trzeba szukać pozytywów przynajmniej się napije % na integracji firmowej:-D