1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Też mu pokazałam u chyba głupio mu się zrobiło. Nie chce go już męczyć bo ma dziaiaj zaliczenie na uczelni ,a za tydzień cały weekend egzaminów tak więc dla mnie najlepszym prezentem będzie jak wszystko pozalicza za pierwszym razem:-) wogóle to zrobiłam sernik,placek z truskawkami i pyszny obiad wiec która ma blisko do Poznania to zapraszam:-D
-
Behawioryści zwierząt radzą, żeby przygarnąć psa, zanim się dziecko urodzi. Ciąża to bardzo dobry moment, więc pomyślcie nad tym, poczytajcie opinie
Szkoda Ola, że Twój mąż nie chce Mój na szczęście nie miał wyjścia, bo jak się poznaliśmy, Rocky już tutaj mieszkał Został wręcz zmuszony do pokochania go -
Dzięki za zaproszenie i smacznego, ale ja mam baaardzo daleko do Poznania Na szczęście wczoraj zrobiłam sobie tartę z truskawkami a teraz czekamy na żarcie od chińczyka, więc ślinka nie będzie mi cieknąć na myśl o tym co Ty masz
Ale masz życzenie na urodziny, no naprawdę Zaliczenie egzaminów przez Twojego męża phi Lepiej, żebyś życzyła sobie np. dobrych wyników badań genetycznych, albo wiadomo czego, czy raczej kogo -
ja wozek wybralam riko nano i osobno kupilismy fotelik maxi cosi cabrofix i baze.
Ola najwazniejsze jest zdrowie i szczescie wiec tego tobie zycze
milego wieczorku ide zjesc truskaweczki z smietana i cukrem na kolacyjeCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
O jaką tu dyskusja
Wózki??? Hmm dla mnie jak narazie temat abstrakcja. Na żywo nic nie oglądałam a w internecie zerknęłam na kilka, ale nic mi się nie podoba.
Olka. I jak świętowanie okrągłych urodzin?
Nuffeq, czujesz juz ruchy?
Kochane staraczki, a co nowego u Was?
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Ja nie przepadam za takimi imprezami, gdzie wszyscy się nawalają. Źle się wtedy czuję jako ta niepijąca i zmywam się jak jeszcze ludzie są w miarę w normalnym stanie
Z wyborem śpioszków też dość szybko działacie A w jakim kolorze kupiliście?
Dobrze Cię rozumiem Anastazja, dla mnie też długo takie temat były abstrakcją a teraz to już nawet nastał taki moment, że chce mi się kupować, czy też wybierać -
Już w sumie 20 tydzień lada dzień. Ale moim zdaniem szaleństwo zakupowe zacznie się, gdy poznamy płeć. Wtedy przynajmniej będę wiedzieć na co dokładniej zwracać uwagę w sklepie.
Ciuszków kilka ślicznych mam
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Anastazja jeszcze nie poznalas? czy caly czas jest obrocony/na ze nie da sie stwierdzic? Ja w 14tyd juz wiedzialam co bedzie noo ale tak naprawde na 100% dowiesz sie jak wyjdzie z ciebie dziecię ja ubranka kupuje unisex, zielone, niebieskie, żółte nawet kaftanik wzielam z motylkiem wiedząc ze bedzie chlopiec ale bardzo mi sie podobal
Wczoraj wagę kupilam uzywana dla dzidzi do 25kg bo nie bedzie mi sie chcialo jezdzic do poloznej na samo wazenie gdyz srodowiskowe nie nosza z soba a 30zł to nie majatekCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Podczas ostatniej wizyty (1.5 tygodnia temu) myślałam, że poznamy płeć a tu dzieciaczek był tak skulony i nie było szans.
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia