1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak:-) ten cykl stracony, za 10 dni mam mieć @ pójdę jezcze do mojego gin bo ten kwas foliowy na recepte mi sie konczy. Przy okazji omowimy wszystko , ustalimy plan dzialania i do roboty w połowie lipca ... oj ciężką charówka przed nami hahahah;-)
-
Olka super, że prawidłowe.
Ja niestety dzisiaj wylądowałam na oddziale... W pracy nagle pojawiły się silne bóle brzucha, aż wstać nie mogłam
Teraz już dobrze, podali mi magnez w kroplowce i puscilo. Szyjka długa i zamknięta, tętno dzidzi w normie, uff.
Strasznie się bałam -
Nuffeq szybkiego wyjścia ze szpitala, bo swojego łóżka jednak nic nie zastąpi
Nuffeq lubi tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
nick nieaktualnyHej dziewczęta.
Ja melduję się na etapie zmiany pracy. Właśnie dziś złożyłam wypowiedzenie w mojej firmie a od sierpnia zaczynam nową 3 miesięcznym szkoleniem w Londynie. W związku z tym do października zawieszamy starania...
Trochę szkoda ale nie mogłam dalej podporządkowywać życia ciąży, kórej nie ma. A tak teraz będę musiała czekać aż po okresie próbnym ( 3 miesiące) dostanę umowę na stałe.
Będę do was pewnie zaglądać i podczytywać i trzymam kciuki za każdą z osobnaagniesja lubi tę wiadomość
-
u mnie w sumie moze byc. Dzisiaj cos szyjka mnie kula jak stalam wiec lezalam praktycznie caly dzien bozy. Dopiero teraz ok jest.
NuffeQ jak masz juz ze brzuszek sie napina itd to magnez bierz najlepszy na to jest magne b6(to nie suplement diety tylko lekarstwo) w ciazy to bardzo polecaja http://www.aptekagemini.pl/magne-b6-50-tabletek.html
Bo pewnie dostaniesz na wypisie zalecenie. A zazwyczaj na wieczornych obchodach nic nie mowia. Rano jest porzadny obchód przynajmiej u mnie tak bylo.
Izoleccc powodzonka oby sie powidło a potem starania aby w 1 cyklu wyszly 2 kreseczkiCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Izolecc powodzenia! Londyn brzmi wspaniale. Nie oszczędzaj na zakupach ubraniowych i pamiętaj o Nas
Monta właśnie od 2 tygodni biorę Magne B6, dokładnie od momentu odstawienie luteiny dopochwowej. Dawkowanie magnezu 3 razy dziennie po 1 tabletce. Jak u Was wygląda 5 o z Magne B6?
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Hej Izolec! Gratuluję odważnej decyzji i super, że się zdecydowałaś, bo być może właśnie tak miało być (ja tam wierzę w przeznaczenie) i po powrocie w końcu się uda My też będziemy trzymać za Ciebie kciuki, i za Londyn i za to co będzie po powrocie
W szpitalu, w którym leżałam też obchody są rano, przed południem. Napisz Nuffeq jak się czegoś dowiesz!
Monita, kiedy będą Cię cieli? Masz już ustalony termin?
-
Faktycznie Monta jeszcze kilka dni i będzie miała donoszą ciążę... o kurcze jak ten czas szybko leci. Juz niebawem będziesz tuli swoje maleństwo
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia