1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pewnie, że będziemy trzymać Izolec Na pewno wszystko się uda
A ja wczoraj byłam na usg (zdjęcia nie wrzucę, bo tam nic nie widać). Mały waży prawie 1400 g i wszystko jest ok oprócz tego, że ma jakiś niby 2 tygodniowy deficyt w brzuszku i za tydzień powtarzamy usg. Jak się będzie pogłębiać to czeka mnie szpital, ale już się tym tak nie stresuje, bo zdrowie Juniora jest dla mnie najważniejsze. Nawet nie wiem czy lekarz wziął pod uwagę to, że moja ciąża jest młodsza niż to wskazuje OM (może zapomniał), więc mam nadzieję, że to fałszywy alarm. A tak wygląda opis usg:
Anastazja85, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Izoleccc wrote:Matleena właśnie problem w tym że pracę już praktycznie mam. Tylko będę miała 3 miesiące okresu próbnego. Od poniedziałku będę na wypowiedzeniu tak więc prawdziwy problem będzie jak się okaże że jestem w ciąży.[/QUOTE
Izolecc poczytaj sobie o ochronie http://kadry.infor.pl/kadry/indywidualne_prawo_pracy/uprawnienia_rodzicielskie/716699,Zajscie-w-ciaze-na-wypowiedzeniu.html Nie wiem jaki miałaś rodzaj umowy, ale na tej www masz opisane kilka przykładów m.in. sytuacja, gdy Ty jako pracownik składasz wypowiedzenie a okazuje się, że jesteś w ciąży
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Izolec, dokładnie. Masz możliwość ochrony. A poza zobaczysz, że nawet jeśli to się ułoży. Przede wszystkim nie martw się na zapas. W razie czego w nowej pracy też nie musisz od razu mówić o ciąży. Przedłuża Ci umowę i powiesz. Będzie dobrze
-
nick nieaktualnyMatleena właśnie doczytałam że co by się nie zadziało to nie zostanę bez pracy/ kasy więc jestem dużo spokojniejsza. Póki co działam oszczędnie z lekami ale jesli wysikam pozytywny test to od razu biorę lutke i lecę do lekarza. A jak nie to wracamy do pracy pewnie od września / października.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny