1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czas jednak szybko leci Monta jak będziesz miała ubranka po swoim dzieciaczki do sprzedania daj znać rocznikowi 85
Co tu tak cicho? Ja walczę z małym przeziębieniem. Migdały mnie dobijają. Leczę się herbatką z miodem i cytryną. Wczoraj pękała mi głową. I przez przeziębienie i przez cały dzień spędzony na mieście z rodziną mojego. Było w sumie pięcioro dzieciaków już podrosnietych (najmłodszy miał 7 lat), ale zachcianki wszystkich naraz były nie do zniesienia
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Anastazja witaj w klubie. Chciałam się wyspać (czyt. żeby mąż nie chrapał) i nie zamykałam okna na noc. W nocy obudził mnie straszny ból gardła i znowu ledwo chodzę. A mąż się złości, że na pewno nie jestem aż tak bardzo chora i złości się, że nie sprzątam a w domu bałagan. Do tego poszedł robić żeberka, a mi mięso ostatnio nie podchodzi. Już nie wspomnę, że dziś nie mam w ogóle etytu ;(
-
Na dokładkę jutro koncert T Love na który szykowałam się już kilka tygodni niestety zostaje w domu i zamiast koncertu będzie kocyk i herbatka. I przy nogach nasza mała. Tak apropo rośnie jak na drożdżach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 15:05
29.10.2014 biochemiczna
Raz w życiu miałam anginę i ledwo żyłam. Matleena angina to taka dieta odchudzająca nic Tobie przez gardło nie przechodzi i najlepiej sprawdzają się płynne kaszki dla dzieci.
Z migdałami co roku mam problem- są czerwone, wystają i bolą.
Olka a takie usunięcie polecasz? To długi zabieg? Jak długo dochodziłaś do siebie?
29.10.2014 biochemiczna
Ja polecam, zabieg w znieczuleniu miejscowym może trwał 30 min nic nie bolało. W szpitalu w sumie dwie doby byłam,jedna przed druga po zabiegu. Ketanol dożylnie. L4 na dwa tygodnie zero dźwignia przez pierwszy tydzień. Skłamałabym jakbym napisała , że nie boli ,bo boli po zabiegu jak diabli , ja dostałam przy wypisie recepte na ketanol 100 i pozwolenie na branie go 3 razy na dobę, tak więc przez pierwszy tydzień żyje się od ketanolu do ketanolu,i jedzenie to męka,małe danio męczyłam 30 min. Przy życiu trzymała mnie mrożona kawa z mlekiem,bo ciepłego nie wolno, ostrego też nie... nawet nie wiecie jaka była moja radość jak po ponad tygodniu zjadłam jednego ziemniaka wymieszanego z jajecznica . Reasumując mimo bólu i cierpienia jeszcze raz bym się zdecydowała na zabieg bo ja miałam anginy po 5 razy w roku. Ps. - 6kg w dwa tygodnie ,taki skutek uboczny
Anastazja85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeja
U mnie wychodzą nie budzące wątpliwości negatywy, więc problem pracy sam się rozwiązał... Trochę jest mi przykro ale mam nadzieję, że co się odwlecze to nie uciecze
Teraz robimy sobie ok 2-3 miesiące przerwy, żebym mogła się skupić na nowej pracy w między czasie zrobimy kariotypy- udało nam się uzbierać kasę i ja powtórzę AMH żeby zobaczyć w jakim tempie spada. I od września/ października wracamy do walki -
Izolecc w takim razie rozkoszuj się latem i daj z siebie 200% na próbnym w nowej pracy
29.10.2014 biochemiczna
Izoleccc wrote:Heja
U mnie wychodzą nie budzące wątpliwości negatywy, więc problem pracy sam się rozwiązał... Trochę jest mi przykro ale mam nadzieję, że co się odwlecze to nie uciecze
Teraz robimy sobie ok 2-3 miesiące przerwy, żebym mogła się skupić na nowej pracy w między czasie zrobimy kariotypy- udało nam się uzbierać kasę i ja powtórzę AMH żeby zobaczyć w jakim tempie spada. I od września/ października wracamy do walki
-
nick nieaktualny
-
No to Olka, dawajcie, niech będzie jakiś dowód dobrych wakacji w kwietniu Akurat byłby prezent na Wielkanoc
Izoleccc, szkoda wielka. Ale skoro tak ma być, to co poradzić. Wdrażaj się tam w pracy, wyluzuj, nabierz sił i za 3 miesiące Ty się nam tu pochwal swoją ciążą. Tylko nie opuszczaj nas przez te 3 miechy. Nawet jak Ci się nie będzie chciało tak często zaglądać jak do tej pory, to chociaż od czasu do czasu kuknij
A ja wam powiem, że mam za sobą chyba najgorszy weekend świata. W sobotę ledwo zwlekałam się z łóżka ale musieliśmy jechać do teściowej, bo lokatorzy się wyprowadzali z mieszkania, które wynajmowaliśmy. A w sumie teraz to już sama nie wiem czy to my wynajmowaliśmy, czy teściowa - ach, długa historia. Tak czy siak wyszło na to, że ze mną i z mężem nikt się nie liczy. Ani mamusia, ani siostry mamusi, każdy sobie zaplanował weekend dla nas tak jak chciał, każdy miał o coś pretensje, oczywiście na koniec wyszło, że to ja i mąż jesteśmy Ci najgorsi (a jak znam życie to w kuluarach tam pewnie chodża hostorie o tym jak to zła synowa przerobiła ukochanego synusia, który do tej pory wszystkim pomagał, dawał się wykorzystywać, ale cała rodzina była zadowolona i nagle rok po ślubie, kiedy Jego żona nosi w brzuchu Jego dziecko zaczął się buntować). Powiem Wam, że bite dwa dni się kłóciliśmy. Do tego jeszcze zmęczenie związane z moją chorobą i wracaliśmy do domu ostatecznie z oczami na zapałkach.
A Wy jak tam? Jak znosicie te upały? -
no to nie fajnie Matleena.
Ja tam ok w sumie 0 opuchniecie wszystko gites. Troszke kluje mnie szyjka ale to normalne. A tak to wczoraj bylam caly dzien na powietrzu i grilla mielismy fajnie bylo
Izolec no to powodzonka w nowej pracy oby sie udalo tak jak sobie zyczysz:)Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami