1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kilka nowych ciuszków kupiłam ostatnio w pepco na wyprzedaży, ale nie powiem Ci jak się zachowują po praniu, bo jeszcze ich nie prałam
Ojej, to nie fajnie macie Moja mama i moi teście na szczęście nic od nas nie biorą, nawet sami nam trochę pomagają. -
Agniesja to dziękuj za takich teściów
W Smyku nic nie znalazłam. Dziś idę z dziewczynami na miasto, wiec o ile nie będzie dużego słońca wyjadę wcześniej i kupię jakieś ciuszki
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
heja
Ja kupuję w Pepco (ale mało bo jakościowo szybko sie rozciagaja), w ciuszku bardzo duzo nakupowałam, Aliexpress z chin, od siostry troszkę dostałam i w sklepie Akpol jak była promocja, OLX. Bardzo duzo mozna trafic w ciuchu unisex przynajmiej ja mam z tamtad duzo praktycznie nowych rzeczy nie kupuje tez nowych za duzo poniewaz za szybko dzieciaczek wyrasta wiec nie ma sensu wydawac nie wiadomo ile kasy.Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Monita a jak te ciuchy z Ali? Ja ostatnio kupiłam tam grzechotki takie pluszowe zakładane na rękę i ciekawa jestem co to mi przyjdzie. A dziś albo jutro będę zamawiać biżuterię na wesele, bo to już 1 sierpnia, więc pora najwyższa jeśli chce żeby zdążyła przyjść.
-
nick nieaktualny
-
Izolecc Ty się teraz nie denerwuj!!! A o 2 kresach przecież marzyła od dawna
29.10.2014 biochemiczna
Olka a Ty gdzie masz wykres? Nawet nie ma jak śledzić Twojego testowania
29.10.2014 biochemiczna
nick nieaktualny
-
Właśnie słyszałam, że po Acardzie okres to hard core. Najgorsze, jak są upały a człowiek musi się męczyć z @. To kochana, trzymam kciuki za ten cykl i nie zamęcz męża w łóżku. Albo i zamęcz
Izolecc dasz radę!
Ja dziś wybieram się na wizytę i nawet nie wiem czy z moim czy z mamą. Mój złapał dodatkową pracę(taką raz na jakiś czas, na kilka dni lub tydzień) i nie wiadomo o której dziś skończy. Liczę jednak, że zdąrzy wrócić i pójdzie ze mną.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 14:30
29.10.2014 biochemiczna
Izolec, co się martwisz? Jakoś to już będzie. U nas też nieciekawie było jak dwie kreski się pojawiły ale powoli ogarniamy ta piaskownice. Na dziecko nigdy nie będzie idealnego momentu. Gratuluję i nie martw się. Poukłada się.
Anastazja, a Ty masz się dzisiaj pochwalić po wizycie -
gratuluję Izolec no proszę jaka nowina odpoczywaj nie stresuj się
ogólnie znajome tam zamawiają ciuszki ja zamówiłam właśnie grzechotki na rączki oraz grzechotki na nóżki i może dostawa gratis ale okres oczekiwania 60 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 16:40
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
No ja też wzięłam te na rączki. Jak przyjdą to wrzucę zdjęcie. Mój mąż już ma w obserwowanych stroje superbohaterow dla noworodków. Czeka tylko na potwierdzenie, że to na pewno syn
Izole,, zapomniałabym. Dawaj nam tu zdjęcie sikańca -
nick nieaktualny
-
Jasne. Odezwę się po wizycie
Izolecc ciąża na całego Ostatnio z tego co kojarzę miałaś betę powyżej 20 a teraz takie piękne "becisko".
29.10.2014 biochemiczna
nick nieaktualny
-
It's a boy
Muszę jednak zaserwować sobie małą dietę, bo zaczęłam szybko przybierać na wadze. Mały uciska mi na prawą nerkę i możliwe, że to woda mi się odkłada. Ale tak czy siak zapasy słodyczy, które miałam oddałam swojemu mężowi.
We wtorek idziemy na usg 2d i badania połówkowe, wiec prawdopodobnie wtedy wkleję zdjęcie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 21:24
Izoleccc, Matleena, Nuffeq, agniesja, mon!ta^ lubią tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia