1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja idę w poniedziałek do lekarza z NFZ i ciekawa jestem czy też dostrzeże chłopaka. Choć ona może akurat nic nie zobaczyć, bo ma strasznie stary aparat USG. Cud, że w ogóle dziecko na nim widać
Dziewczyny, a do kiedy widać całe dziecko na USG? Bo chcielibyśmy iść na 4D żeby nagrać sobie płytę i mieć ładne zdjęcia na pamiątkę. -
nick nieaktualny
-
Izolec, ja miałam podobnie. Z resztą póki co ruchy czuję rzadko kiedy i to jak się mocno wsłuchuję, więc czasem dalej się zastanawiam czy to dziecko tam jednak siedzi dobrze, że chociaż wielgaśny brzuch mi o nim przypomina
Pojechałam dziś po buty. Miały być sandały na średnim obcasie, na wesele 1 i 15 sierpnia. Sukienka będzie miętowa. I co? Kupiłam klasyczne szpilki, beżowe ze złotym dodatkiem przy obcasie na cieniutkiej szpilce o wysokości ok 11-12cm. Jak mam wielki brzuch to chociaż niech noga wyglądaIzoleccc lubi tę wiadomość
-
My idziemy na wesele a raczej jedziemy do Rzeszowa 29 sierpnia. Tez mi się marzy chociaż do kościoła i na sam początek na sali ubrać szpilki, ale nie wiem co z tego wyjdzie. Za to bardzo udogodniłam sobie życie. Zarezerwowałam sobie panią, która przyjedzie do mieszkania znajomych i mnie uczesze i umaluje. Nie będę musiała latać po mieście
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatlena- to będzie niby połowa 6 tc. Fajnie by było, żeby cokolwiek zobaczył bo nadal nie podjęłam decyzji w sprawie pracy, dopiero po wizycie podejmę decyzję.
Zastanawiam się, czy ten strach kiedykolwiek się kończy bo ciąglę się stresuję czy nie dostanę krwawienia, czy beta urośnie, czy na USG coś będzie widać... straszne.... -
Dzięki Ola Też mi się strasznie podobają
Ja uwielbiam szpilki. Choć ostatnio mało w nich chodziłam, bo nie mogę się zebrać, żeby jechać po fleki. Tak więc już dziś zaczęłam trening chodzenia na nowo
Edit
Izolec, ja też się strasznie stresowałam przed pierwszym usg. Choć jak powtórzyłam betę i widziałam, że urosła ponad normę to mnie to uspokoiło. To forum ma swoje plusy i minusy. Minusem jest to, że za dużo się czyta o złych rzeczach związanych z ciążą. Dlatego unikalam fioletu, bo nie chciałam czytać o tych wszystkich obawach. Wolałam nie wiedzieć. No i pamiętaj, że jak już jest serduszko, to ryzyko poronienia spada do 3%Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 23:34
-
Po każdym niepowodzeniu zostaje strach. Zresztą przez prowadzenie wykresów doskonale wiemy kiedy powinnyśmy dostać @. A tak naprawdę wiele dziewczyn wkoło dowiaduje się o ciązach dużo później niż my tutaj.
29.10.2014 biochemiczna
nick nieaktualny
-
Jestem ciekawa sukienki tez muszę jakąś kupić i tez nie wiem jaki model. Matleena i zdjęcia brzuszka tez poproszę
29.10.2014 biochemiczna
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny