1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam pełno ciuszków zapewnionych od siostry ale chlopięcych jak będę chciała to wozek , fotelik leżaczek i wszystkie te laktatory podgrzewacze itp po trójce chłopaków się nazbierało. Tak więc chyba za dużo nie będę kupować ale jakieś przyjemnosci sobie sprawie
Anastazja85 lubi tę wiadomość
-
Fajnie Ci Ola, bo to naprawdę nie małe wydatki.
Łóżeczko zamówiłam takie http://allegro.pl/15el-lozeczko-dzieciece-z-szuflada-materac-posciel-i5037200492.html tylko poprosiłam sprzedawcę, żeby zamienił materacyk na piankowy Moja siostra cioteczna też od niego zamawiała i poleciła, więc skorzystałamNuffeq, Anastazja85 lubią tę wiadomość
-
Też już jestem po polowkowym. Z dzidzia wszystko dobrze, waga podobna ok 540. Tylko ze mną gorzej, gin zauważył ze łożysko znowu się odkleja, do tego lekko szyjka zaczyna się skracać. Pewnie te bóle związane były z tym łożyskiem. A staram się oszczędzać, nawet w domu nic nie robie ciężkiego...heh
Mon!ta no to odliczamy, już niedługo zobaczymy Twoją pociechę Ale szybko zlecialo...Matleena, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Olka genialnie, że będziesz miała wyprawkę.
Patrzyłam juz na to łóżeczko. Na 100% chce z szufladą i z wyposażeniem (duże ulatwienie). A skoro 2 osoby polecają tego sprzedającego pewnie wokół niego się zakręcę
Nuffeq juz duzo za Nami. Niecały miesiąc i zaczynamy juz 3 trymestr! Wszystko będzie dobrze
Nuffeq lubi tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
A ja spać nie mogę młody mnie kopie i chyba trzeba ruszyć 4 litery z łóżka.
29.10.2014 biochemiczna
heja
Agnesja ja wyprawkę już mam ogarniętą
Ja z łóżeczko kupowałam takie do 5 roku życia http://www.klups-gostyn.pl/lozeczka2b.html
Bartek II safarii żyrafka też z tego mam komodę, szafę przewijak
Karuzela to mam tą: https://www.youtube.com/watch?v=hy-7eLmMqT4
A termometr bezdotykowy kupilam taki:http://allegro.pl/termometr-bezdotykowy-rossmax-ha-500-pomiar-w-1s-i4965200601.htmlCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Olka, to teraz jak nic zaciążysz. U mnie też tak było, że zapewniono mi wyprawkę i tą oto metodą zaszłam w ciążę. Bo skoro już rzeczy dla dziecka były,a tylko dziecka brakowało, to dziecko w końcu stwierdziło, że czas przyjść
Monita, świetna ta karuzela, reszty Waszych zakupów allegrowych jeszcze nie zdążyłam obczaić, ale jak coś znajdę czasu to nadrobię
Tak jak obiecałam, przyszły grzechotki z Aliexpress. Cena: 1,61$ z przesyłką, czas dostawy coś koło 2 tygodni (chyba niecałe nawet), w realu wyglądają tak:
Czyli dokładnie tak jak w opisie sprzedającego. Jestem naprawdę bardzo zadowolona. Delikatnie grzechoczą, zapinanie regulowane, na rzepę. Dodatkowo w uszkach jest to szeleszczące coś co dodają do grzechotek tego typu Teraz zamierzam zamówić takie skarpetki, jak któras ma link do jakiejś aukcji ze skarpetkami grzechoczącymi to niech mi podeśle Będę wdzięczna.
A tak w ogóle to jest tu jeszcze jakaś staraczka (swoją drogą nienawidze tego słowa, kojarzy mi się z nazwą choroby jelitowej) poza Olką? Czy wszystkie pouciekały?mon!ta^ lubi tę wiadomość
-
Matleena też mam zamówiłam takie grzechotki ale odrazu na rączki i nóżki koszt 15zł bo mozna było w zestawie i właśnie tez z Aliexpress
A tutaj macie linka bo napewno Wam się przyda:
http://www.budujacamama.pl/2015/03/kompletny-wniosek-o-roczny-urlop.html
A co do wyprawki to ja miałam bardzo długo ciuszki, becik, kapciuszki, i takie tam po siostrze i jej małej z jakies 3 lata a u mnie to nic nie dawało a teraz, że mam mieć chłopca to tylko wybrałam unisex i tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 16:25
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
nick nieaktualnyHej,
ja postanowiłam trochę wykorzystać mój stan i wzięłam sobie 2 dni L4 od rodzinnego.
A tak serio to zaczęło mnie mulić od wczoraj a dzisiaj rano już było nieciekawie więc zdecydowałam, że sobie odpocznę w domu. W pracy póki co nic nie wiedzą, ale wyglądałam na chorą więc nikt się nie oburzył jak przyniosłam zwolnienie.
jutro rano jadę do kliniki po pakiet recept i schemat leczenia bo pewnie się tych prochów trochę nabiorę. -
Monta jaki jest koszt takiego łóżeczka? (nie widzę cen) Zamawiałaś przez internet?
29.10.2014 biochemiczna
Izolec, ja też na uczelni starałam się nie mówić jak najdłużej, nawet dokończyłam prowadzenie zajęć z radiochemii, choć uważałam na siebie jak na jajeczko. Mam nadzieję, że złe samopoczucie Ci przejdzie i pierwszy trymestr będziesz przechodzić tak jak ja
A co to za leczenie będziesz podejmować? -
nick nieaktualnyMatleena, ja w mojej sytuacji nie będę miała wyjścia jeśli mam wycofać wypowiedzenie umowy o pracę to muszę dołączyć do tego zaświadczenie o ciąży.
Dziś już po konsultacji w Invimedzie.
Jest pęcherzyk 4,8 mm. Dostałam końską dawkę luteiny i duphastonu do tego zwiększył mi dawkę Acardu i dodał Medrol. Oby to wszystko pomogło fasoli się utrzymać.Nuffeq, Matleena lubią tę wiadomość
-
Izolecc z dwoma specyfikami progesteronowymi dacie radę!
29.10.2014 biochemiczna
heja też tak uważam ja brałam 0,5g luteiny i dotrzymałam ciązę dzisiaj zaczynam 40tydzien (39w0d) LOL ale ten czas biegnie
Anastazja proszę bardzo http://allegro.pl/listing/listing.php?bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-bab-1-1-0629&order=p&string=klup%C5%9B+%C5%82%C3%B3%C5%BCeczko+bartek
Ja w sumie kupowałam na OLX używane bo stwierdziłam że wyjdzie mi taniej i na coś innego mogę te środki przeznaczyć jedynie materac kupilam nowy za łóżeczko dałam 200zł, a komoda i szafa 230 tak mi się fartło razem 430 + 52zł przewijak nowyCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Dziękuję Wczoraj też znalazłam to łóżeczko razem z materacem na olx za 200 zł. Sprzedający miał jednak podany tylko mail.Napisałam, ale brak odpowiedzi.
Zdecydowaliśmy, że chyba jednak kupimy coś w Ikei. Mój może niebawem wybierze się do Krakowa, wiec będzie miał pole do popisu
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia