1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie to zupełnie nie przeszkadza jak wszyscy piją a ja nie. Często jeżdżę samochodem na imprezy, bo nie lubię wracać taksówką.
A śpioszki tylko jedne kupiłam, zielone z żyrafa i czapeczką w komplecie. Tak bardziej dla siebie niż dla dziecka. Mogę teraz na nie popatrzeć i wyobrazić sobie nasze maleństwo w nich -
Cześć Natka gdy szybko zachodziłam w ciążę a potem je traciłam niejednokrotnie myślałam "po co tak długo czekałam z zajściem w ciążę? młodszym lepiej donosić? itp". Ale jak to mówią po chmurach zawsze wychodzi słońce!
Opowiedz coś o sobie
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Ja tez dopiero przy swoim zaczęłam myśleć o dziecku. Ale chwilkę ze staraniami czekaliśmy
Matleena ma rację, 7 cykli to nie tak długo.
29.10.2014 biochemiczna
My w sumie czekaliśmy dwa lata od ślubu i tak coraz mniej uwazalismy i nagle bach dwie kreski no ale jak już wiecie dobrze się to nie skończyło , i tak dwa razy. Tak sobie myślę że nawet nie mogę powiedzieć że ileś tam cykli się staramy bo u nas to od straty przez czekanie do następnej straty i teraz cały czas badania,no ale nadzieja jest,zawsze musi być. Z jednej strony dobrze nam we dwójkę,ale oboje wiemy , że kogoś bardzo ważnego brakuje do pełni, nie powiem że szczęścia, ale takiej pełni rodziny cieżko mi to określić ahhhh ale mi się wkreciło hehe
-
Opisałam się jak głupia i wszystko się skasowało...wrrr
Agniesja ceny niektórych rzeczy atrakcyjne. Nas interesowały głównie wózki. Mojemu spodobał się wózek graco evo xt, mi w sumie też tylko kolory są same ciemne. Może nie jest jakiś piękny ten model, ale jest dość lekki i odpowiada nam gabarytowo. Wcześniej i trochę nadal podobały mi się modele jakie Wy wymienilyscie, ale jak pomyślę o targaniu wózka po schodach... Wczoraj myślałam, że już wybraliśmy a dzisiaj mam mętlik w głowie, bo naprawdę nie wiem co wybrać. Zobaczyłam tez w gazecie tutka inspire -nowość z tego roku, nawet nieźle się prezentuje, no ale nie ma jeszcze o nim opinii. Ktoś coś wie chociaż o tej firmie?
Anastazja, ruchy, takie mocniejsze jak kopanie poczułam chyba dziś rano, aż się zbudzilam, zobaczymy czy będą od teraz powtarzalne A u Ciebie maleństwo juz daje znać?
-
Nuffeq czasami mocniej poczuje jak mnie maleństwo kopnie. Większość jednak ruchów czuje na dłoniach, gdy położę się na plecach. Na fioletowej stronie dziewczyny piszą jak to czują kopniaki juz od 16 tygodnia. Sama nie wiem...
Mi moja ginekolog powiedziała na ostatniej wizycie, że ruchy mogę czuć ale jakoś pojedynczo. Maleństwo było pupa w dół, wiec mówiła, że kopniak jest wtedy gdy nagle chce mi się siku. Małe uderza w pęcherz.
Wiec to co czuje w okolicach lub poniżej pępka to pewnie ręką. Albo się obraca.
29.10.2014 biochemiczna
W zasadzie to nie wiem ile waży, bo pan na tych targach chyba sciemnil mówiąc ok 9 kg, a ja wyczytałam gdzieś, że10,5 sam stelaż. Wydawał się lekki w porównaniu z innymi wiec ciężko powiedzieć. Ogólnie nie jest masywny i łatwo się składa. Jeszcze popatrzymy za innymi modelami w sklepach.
Co do ruchów to dzisiaj częściej czułam takie pukniecia, niektóre lekko bolesne jak na coś maleństwo natrafi. A pod ręką czuje juz od kilku dni jak się przesuwa i stuka -
Nuffeq czytając to co piszesz wygląda na to, że mamy podobne odczucia a kiedy masz połówkowe?
Dziewczyny co tak wszystkie dziś zamilkłyście? Wiem, pogoda nie rozpieszcza. Sama pół dnia przelezalam pod kocem i mi ciągle jest zimno.
29.10.2014 biochemiczna
Anastazja też, bo przecież one dokładnie łeb w łeb idą Swoją drogą ciekawe, która pierwsza urodzi.
Monita, a jak Ty się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 10:29
Nuffeq, agniesja, Anastazja85 lubią tę wiadomość
-
Będziemy z Tobą wychodzić na spacer wirtualnie
My mamy znajomych, co zaczęli się starać mniej więcej tak jak my, choć oni od razu intensywniej. Niestety nadal im nie wychodzi. Trzymam za nich kciuki, bo fajnie by było jakby nasze miało rowiesnika, ale wydaje mi się, że oni tak bardzo obydwoje chcą, że się zablokowali. -
Hehe, dzięki Ja niestety nie mam znajomych, którzy byliby na podobnym etapie i też mieszkali w Lublinie. Moja koleżanka urodziła we wrześniu tamtego roku, więc gdzieś za około rok, możemy gdzieś razem wybywać, tyle że najprawdopodobniej ona już wróci do pracy Ale i tak Dawidek będzie mieć starszego kolegę do zabawy