1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Olka_29 wrote:Jakiś last ja jestem skłonna nawet Turcje ale mój się boi , więc może znowu Grecja albo Madera ,ale czy jak tam bedzie fasol to mu lot nie zaszkodzi?
Ja bym leciała. Wiadomo, że to różnie może być, możesz mieć ciążę wysokiego ryzyka i to nie będzie dobry pomysł, może byc ciążą książkowa jak u mnie i w niczym to nie zaszkodzi, a może byc tak, że tfu tfu (wypluwam od razu te słowa) nie udało się i będziesz żałować.
No i oczywiście idę prosto stą pod Twój wykres! bNareszcie o nas pomyślałaś
Anastazja, za karę będziesz tu siedzieć ze mną po urodzeniu dziecka i moptywować mnie do zrzucania zarobionych w ciąży kilogramów! Tym bardziej, że ja tez jestem wielką fanką lodów smietankowych, waniliowych, czekoladowych i straciatella. Ale najlepsze Oreo to jadłam w Rzeszowie. Jak się dowiem w której to galerii było to dam Ci znać, to podejdziesz sobie. No orgazm w ustach normalnie -
Mąż się upiera że Turcja nie.... może i dobrze bo na tym ultra all inclusive to bym wróciła z +10kg chyba jednak Grecja z dwoma posiłkami i znowu Zakhyntos uwielbiam tą wyspę i ludzi tan mieszkających:-) Macie racje życie mamy jedno nie ma co w domu siedzieć.
-
Jutro mój ostatni dzień wolności, bo w środę z samego rana jadę do szpitala. Mam tylko nadzieję, że nie będą mnie długo trzymać, jak będzie trzeba to niech mnie nawet potną, tylko niech nie wysyłają znowu na porodówkę bez skurczy czy rozwarcia, bo się załamię
Ja nigdy nie byłam w Grecji a z tego co widziałam na zdjęciach, na pewno spodobałaby mi się, więc mam nadzieję, że kiedyś się uda Do Turcji jakoś mnie nie ciągnie, może dlatego, że nie lubię tamtejszej kultury i nie przepadam za ludźmi. -
Matleena sama będę musiała ćwiczyć, wiec damy radę! Jak to brzydko mówią... w kupie siła !
Agniesja czekamy z niecierpliwością na kolejnego chłopaka w roczniku 85. Dawaj znać na bieżąco co tam u Ciebie słychać żebyśmy się nie martwiły
Koleżanka ka tyle co wróciła z Zakynthos. Opalona, z masą pięknych zdjęć. Ja za rok chce jechać a jeśli się nie uda to za dwaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 21:52
agniesja lubi tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Będę pisać na pewno A Wy trzymajcie za nas kciuki, żeby wszystko było dobrze i żebym przeżyła te kilkudniowe upały, które niestety ale raczej marne szanse, żeby ominęły Lublin
Ja też będę miała sporo do zrzucenia po ciąży i będę musiała ostro ćwiczyć, ale damy radę, będziemy się wspierać Święte słowa, "w kupie siła"
I oczywiście trzymam mocno kciuki, żeby Olka weszła na moje miejsce -
My póki co średnio z wakacjami bo kasy nie było ale polecimy gdzieś z Juniorem. To jutro robimy pożegnanie Agniesji
A ja jutro mam połówkowe. Trzymajcie kciuki, żeby młody buzię mamusi pokazał.
No i po porodzie ćwiczymy, a Ola dołączy później, jak sama urodzi -
Kiepski mam dzisiaj dzień, bo dowiedziałam się, że najprawdopodobniej nie przedłużą mi umowy. Zresztą, nie wiem czego ja się kurde spodziewałam... W końcu nie mają obowiązku mi jej przedłużyć Nie wiem jak to będzie za rok, ale mam nadzieję, że jakoś to się wszystko nam ułoży.
-
nick nieaktualnyAgniesja ułoży się zobaczysz. Chyba już każda z nas przechodziła zawirowania w pracy i jakoś się udało poukładać więc musi być dobrze
Olka proszę pogadać ze swoją temperaturą, że od jutra już do góry.
Ja w piątek lecę do domu na weekend i już się nie mogę doczekać I podobno mają być upały więc trafiłam idealnie
-
Tak jak pisze Izoleccc wszystko będzie dobrze z pracą zobaczysz , tak upały mają di nas wrócić, a po weekendzie na jak długo lecisz do Londynu? Pogadam z nią dzisiaj niech się ogarnie bo takich fochów to nie będę tolerować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 20:32