1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam w kwietniu robione paznokcie żelowe. Moja koleżanka nawet się dowiadywała, czy to nie szkodzi w ciąży i z tego co mi wiadomo, tylko akrylowych nie można robić, ze względu na intensywny zapach. Włosy też normalnie maluję
Ja też dzisiaj miałam w miarę dużo energii, bo dokończyłam prasowanie, posprzątałam kuchnie, poodkurzałam i upiekłam muffinkiAnastazja85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeejka,
ja mam dziś z kolei fatalny dzień
Już wczoraj wieczorem jak wyszłam ze znajomym do klubu to po jakiejs pół godzinie zaczął mnie boleć dół brzucha i jajniki i to tak, że od razu wróciłam do hotelu. Dzisiaj prawie cały dzień wv łóżku. Wyszłam tylko na spacer i po zakupy. Przepadł mi dzisiejszy wyjazd nad morze- a była taka piękna pogoda- jak nie w Anglii.
najgorzej, że teraz jak leżę to nadal mnie te jajniki bolą i trochę mnie to stresuje bo do tej pory nic sie nie działo ;/
A wizyta dopiero w piątek. -
Izolec, a jesteś w stanie zlokalizować ból w jednym miejscu? Bo taki ból w jednym miejscu to podobno rozciąga się macica i więzadła tak bolą. Poleż, odpocznij i przede wszystkim się nie stresuj. No i daj znać jutro rano jak się czujesz.
Mnie dziś tez -
Izolecc i jak się dzis czujesz? Mam nadzieję, że dużo lepiej!
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
nick nieaktualnyHej,
przepraszam, że się nie odzywałam.
Wczoraj oczywiście spędziłam prawie cały dzień w łóżku.
Dzisiaj sporą część dnia również - ale wybrałam się na kilku godzinną wycieczkę.
Bóle osłabły. Nie powiem, żeby znikły zupełnie ale rzeczywiście to mogą być więzadła w powiązaniu ze świrującymi jelitami. a ;przynajmniej taka mam nadzieje
W każdym bądź razie zwiększyłam sobie dawkę magnezu i staram się odpoczywać ile się da.
Zobaczymy jak będzie jutro w pracy.
Na szczęście nie plamię ani nic takiego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 21:48
-
Ufff, dobrze, że masz dobre wieści To odpoczywaj ile możesz
A ja dzisiaj pojechałam do Ikei z mężem i masakra. Chyba wszyscy z Krakowa tam dzisiaj byli. Nie było jak się poruszać, ludzie się pchali, ciągle musiałam iść ostrożność, żeby mnie ktoś w brzuch nie uderzył, do tego wszyscy z pełnymi wózkami. A pojechaliśmy tylko po dwa kartony przeprowadzkowe (mieszkamy blisko więc to nie kłopot) bo chcę powoli pakować rzeczy do przeprowadzki, zaczynając od tych, w które nie wchodzę.
Potem poszliśmy na mszę i nie dość, że ksiądz przedluzal, to strasznie duszno było w kościele. Ledwo wysiedzialam. Teraz pokutuje, bo boli mnie kręgosłup po tym całym dniu. Brzuch też trochę, ale leżę i jak Izolec odpoczywam cały wieczór. -
Dziewczyny spróbujcie lody Oreo. Wczoraj mój mi kupi, bo cały dzień coś za mną chodziło. Zanim je dowiózł do domu po pracy był już wieczór, dlatego dałam sobie spokój z konsumpcją. Dziś otworzyłam pudełko z lodami i się zakochałam
29.10.2014 biochemiczna
Chyba ze względu na rozpoczęcie roku szkolnego, ludzie kupują biurka a przy okazji jeszcze milion innych niepotrzebnych rzeczy.
Olcia, jak tam objawy? Są jakieś? Daj tu coś ciekawego, w końcu to wątek staraniowy, nie? Nie dawaj nam się zdominować! Tym bardziej że to już 10dpo, nie? Kiedy sikasz na patyka?
Edit
Anastazja, śliczny suwak. A co do lodów - nie gadam z Tobą! I tak już jestem wielka, a mi dużo nie trzeba, żeby mnie skusić, zwłaszcza na lodyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 16:33
-
U mnie hmmm ok mam wzdęcia, cycki lekko bolą drugi dzień, czuje lewy jajnik ale czasami. Kawy nie moge pić trzeci dzień bo mam odrazu zgage. Mdli mnie ale tak zawsze mam przed , temperatura na ten moment ok i biały śluz kremowy. Co do sikania na patyk to jak już to 28 go najwcześniej. Lody oreo musze spróbować, już na nie spogladalam ale byłam ciekawa jak smakują
-
Suwak z tej samej strony, z której ma Agniesja
Matleena tez do chudzinek nie należę, a te lody mnie urzekły. Pierwsze, które pobiły mój ulubiony smak. Gdziekolwiek szłam myślałam i brałam czekoladowe. Tymczasem lody Oreo wymiatają
29.10.2014 biochemiczna
Olka leć może po wczasach będziesz musiała zostać w domu. Jeśli chodzi o Turcję to byłam i jest stosunkowo tania, nawet bez last minute. Bierzcie Grecję Mi się marzy od dawna i jeszcze będę musiała trochę poczekać...
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia