1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem która z Was ma "gorzej" że tak powiem. Czy Anastazja, która zna termin porodu i już odlicza godziny czy Nuffeq, u której może się zacząć w każdej chwili Za obydwie oczywiście kciuki mocno zaciśnięte Już się nie mogę doczekać fotek
Ale znając życie, chłopak Nuffeq również nie będzie pchać się na ten świat. I wcale mu się nie dziwię skoro pis u władzyNuffeq lubi tę wiadomość
-
Dobre z tym pisem
Matleena najszybciej to mi zleciały ciąże dziewczyn. Swoja to się ciągnie. Zwłaszcza ten 3 trymestr.agniesja lubi tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Quote:Staraczki 85 a jak tam u Was? Bo Wy chyba na libido nie możecie narzekać
ja narzekam, bo do fasolkowania wskazane pozy, których ja nie lubię, ale się poświęcamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 19:19
-
Madziula wypijcie dużo wina i zróbcie tak jak lubicie
29.10.2014 biochemiczna
nick nieaktualnyHej ja po genetycznych.
Młody- chyba młody bo nie chce się pokazać, żeby potwierdzić płeć z pierwszych prenatalnych waży 370 gram i jest bardzo przekorny bo nie chciał ani jajek ani twarzy pokazać.
Wygląda na to, że jest zdrowy poza nerkami, które są do obserwacji bo mają poszerzone kielichy nerkowe. Za 2 tygodnie kolejne USG żeby sprawdzić, czy kielichy się nie poszerzają bardziej i kontrola łożyska bo jest trochę nisko. Bardzo możliwe, że za te 2 tygodnie pójdę już na L4 mimo, że planowałam do świąt pracować, ale dziecko jest w tym momencie najważniejsze. -
Właśnie, Madziula najważniejsze to się nie spinać. I robić tak, żeby było przyjemnie przede wszystkim.
Izoleccc, nasz w ogóle nie pokazał buzi i Pan doktor powiedział, że już nie pokaże. Do tego termin był raczej źle wyznaczony i mam się TP spodziewać o tydzień wcześniej. W szpitalu Pan doktor się mną osobiście zajmie i przedstawi mi swoje zaufane położne. Wodniaka nie ma, ale jest jeszcze płyn w jaderkach. Mamy to kontrolować, ale nie powinno mieć to wpływu na płodność Tymka. Na jego zdrowie tym bardziej. Tymuś jest bardzo duży. Dzisiaj 3020g co odpowiada 37tc. W grudniu mam się przeprowadzić do mamy, żeby mieć pewnoś,, że zdążę do szpitala. Za 2 tygodnie KTG. -
O kurczę... faktycznie wielki mężczyzna. U mnie w podobnym etapie ciąży było 2200 gram. I bardzo szybko Tobie ktg robią. U nas w standardzie jest od 37 tyg. ale to zapewne przez to, że maluch jest duży
Miałaś nieregularne @, że źle masz TP wyznaczone? (bo juz sama nie pamietam)
29.10.2014 biochemiczna
Anastazja85 wrote:O kurczę... faktycznie wielki mężczyzna. U mnie w podobnym etapie ciąży było 2200 gram. I bardzo szybko Tobie ktg robią. U nas w standardzie jest od 37 tyg. ale to zapewne przez to, że maluch jest duży
Miałaś nieregularne @, że źle masz TP wyznaczone? (bo juz sama nie pamietam)
Edit
Mam nadzieję, że zdążę rozpakować rzeczyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 11:27
-
Agniesja tez sama nie wiem co lepsze Ale minus jest taki, że ciągle mnie straszy, pojawiają się skurcze i myślę, że to już a za jakiś czas ustępują i tak w kółko.
Matleena rzeczywiście spory ten Wasz synuś, chociaż granicą błędu przy tych pomiarach jest nawet 600 g. Jak tak patrzę na Twój suwaczek to widzę, że też już Ci zlecialo
A Ty Izoleccc zmykaj na L4 bez żadnych skrupułów. Jak mi mówili, nikt orderu mi za to nie da, że będę się poświęcać i chodzić do pracy w ciąży. -
nick nieaktualnyJa dzisiaj miałam rozmowę z moją liderką. Powiedziałam, że plan pracy do świąt nie wypali i w najlepszym wypadku będę pracować do końca miesiąca. Ale... 18 mam kontrolę USG- nerki młodego i łożysko i może się tak wydarzyć, że z tej wizyty już wyjdę z L4. Przyjęła do wiadomości
Nuffeq- tyle, że o ile wszystko jest ok- ja chcę pracować Lubię swoją pracę i cieszę się jak mogę iść do ludzi. Szybciej czas mija i nie myśli się o głupotach
Oczywiście jeśli zaczyna się komplikować to nawet się nie będę zastanawiać tylko idę na zwolnienie. -
Dziewczyny, po 2-godzinnej rejestracji połączonej z ktg juz jestem w szpitalu. Jakieś pół godziny temu dostałam pierwsza dawkę antybiotyku na paciorkowca. O 24 czeka mnie badanie tętna maluszka i kolejna dawka antybiotyku. Niestety nie znam godziny cc, ale jestem na ten moment jedyną zaplanowana na cesarkę. Jestem w sali 2-osobowej, jak narazie sama. W sali jest wc i prysznic, wiec nie jest źle. Do tego łóżko z regulowana wysokością i zagłówkiem.
Wciągnęłam dziś frytki na śniadanie a na kolacje w szpitalu prince polo i drożdżowkę z budynkiem Do 23 moge pić, wiec pochłaniam wodę hektolitrami...
I w sumie to tyle. Nie mogę się doczekać aż poznam swojego syna!!!
Trzymajcie się cieplutko a ja odezwę się, gdy tylko będę mogła.Izoleccc, Matleena, agniesja lubią tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Na wydruku było +/-420g, tak więc liczę na ten - Ale i tak jest go sporo.
Izoleccc, po części Cię rozumiem. Nawet teraz jak mi ciężko to cieszę się, że idę od czasu do czasu na uczelnię i widzę się z ludźmi, bo w domu sama bym oszalała. Ale ja jestem z tych kobiet, co nie sprawdziłyby się w roli tylko matki i gospodyni. Od razu zaczynam być ciężka do współżycia jak za długo posiedzę w domu. -
nick nieaktualnyAnastazjaa trzymam kciuki Ale fajnie zaraz będziecie razem
Matleena ja jestem przerażona opcją siedzenia w domu. Nigdy nie miałam wolnego dłużej niż obowiązkowe 2 tygodnie urlopu więc nie wiem jak się odnajdę.
Pewnie coś wymyślę, żeby za dużo nie gnić w domu -
Siedzi z kroplówką i czeka na wolną sale operacyjną....
Matleena, Izoleccc lubią tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
3740 gram, 57 cm
Matleena, Nuffeq, agniesja lubią tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna