1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nuffeq teraz czekamy na Ciebie
Na małego nie mogę się napatrzeć. Do piersi się jeszcze słabo przyssał, ale jutro już będziemy o to walczyć, bo oboje będziemy mieć więcej siły. Za jakieś 30 min będę już wstawać.
Warto było walczyć!!! Mamy Nasze dziecko nareszcie tu, na ziemi!!! Każdej z Was z całego serducha życzę małego szkraba!!!Olka_29, Izoleccc, agniesja, Matleena, Nuffeq lubią tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
nick nieaktualnyAnastazja ogromne gratulacje
Nuffeq teraz czekamy na ciebie
Staraczki brzuchy się zwalniają to ktoś je musi przejmować. Z niecierpliwością czekam na pozytywne testy.
Btw Nuffeq świetne zdjęcie. Jaki śliczny brzusio.
Anastazja wrzuć zdjęcie małego jak już będziesz miała siłęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 22:55
Nuffeq lubi tę wiadomość
-
Gratuluję Kochana, duży chłopak Strasznie się cieszę i już nie mogę doczekać się zdjęcia Zła jestem na siebie, bo miałam Ci napisać wczoraj, że trzymam kciuki, ale gdzieś mi uciekł jeden dzień Mój syn jest bardzo absorbujący a od 3 dni jest taki marudny, że już wymiękam, non stop płace. To chyba skok rozwojowy... Mam nadzieję, że szybko mu przejdzie. Poza tym, ponad tydzień temu wyskoczyły mu czerwone krosteczki na buzi i za cholerę nie chcą zniknąć, boję się że to skaza białkowa Byliśmy dzisiaj u pediatry, ale pani doktor powiedziała że to nie wygląda na zmiany alergiczne, jednakże na okres ok 4 tygodni muszę wyeliminować nabiał, także żegnajcie słodycze! Będę tęsknić ;( Ale może wyjdzie mi (a raczej mojej utraconej figurze) to na dobre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 22:56
-
nick nieaktualny
-
Jak tylko wrócimy do domu wrzucę jakieś zdjęcie Kajetana
Dzisiejsza noc spędził ze mną. Trochę było płaczu, bo matka nie umie jeszcze dobrze cyckiem karmić i trochę mało ma pokarmu. Dziś jest juz lepiej.Matleena, Nuffeq, agniesja lubią tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Madziula, pewnie, że się Wam uda. Na grudniówkach jest dziewczyna, która się nie poddawała i udało się jej zajść w ciążę po 6 latach. Lada moment będzie mamą Julki i Kasi.
Nuffeq, Ty się zbieraj już do tego porodu.
Izoleccc, a Tobie teraz to już zleci ani się obejrzysz. Najbardziej to się ciągnie do połowy. Potem się jeszcze czeka na tą granicę przeżywalności, a potem to masz wrażenie, że Ci ktoś dni kradnie -
gratuluje noo duzy chlopczyk. jak nie masz zaduzo pokarmu to po cycku moesz go dokarmic mm ja tak robilam z 2dni chyba z 5 razy w szczegolnosci w nocy a potem w domku juz tylko cyc do tej poryCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami