1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej,
U mnie dzisiaj dziwny dzień. Środek tygodnia a my oboje w domu. Pospali do 9 a ja póki co nadal w piżamie
Męczę się tylko znowu z Holterem bo przez ciążę muszę go zakładać co 3 miesiące a to dziadostwo niewygodne.
Trzeba będzie się zaraz ruszyć i choć trochę dom ogarnąć bo bałagan sam się robi w tempie ekspresowym -
U mnie to samo, w dodatku dalej walczę z kartonami. Ale już worki rozpakowane, zostały mi 4 kartony no i sprzątanie. Bo strasznie zapuściłam mieszkanie przez to rozpakowywanie. No ale ciężko tak ogarniać jak w każdym miejscu jak nie karton to worek.
Myślę, że już jutro zacznę sprzątanie -
A ja od powrotu ze szpitala spędzam dnie w pizamie. A moim największym sukcesem jest możliwość umycia się
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
heja
Anastazja ja ten pokarm odciagnięty rano dawałam wieczorem po kąpieli (kąpiel o 19 co drugi dzień) bo wtedy kobitki maja mniej pokarmu. A w nocy daje cycka nie bawie sie w butelki. Ale trzeba zacząć chociaż raz podawać żeby sie nie przyzywczail że tylko cycek w nocy jest. U mnie nie ma problemu czy cycek czy butla no ale nie wiem jak to w nocy jest.
NuffeQ w końcu zobaczysz swojego szkrabka
Powodzenia staraczkom
A u nas nóżki są na topie chce wlożyć sobie do buzi lecz ma jeszcze daleką drogę do tego no cóż... kwestia czasu i będzie potrafić. Przewraca się z brzuszka na plecki i odwrotnie ale jeszcze ni potrafi wyprostowac w calosci raczek.
Aktualnie przechodzimy skok rozwojowy od kilku dni marudny.
hmm... a Wam powiem ze nie mialam czegos takiego ze czasu nie mialam dla siebie. Kwestia pogrupowania dnia i codziennie tak samo robic Anastazja w koncu tez sobie pogrup[ujesz bedziesz wiedziec keidy spi i wtedy robisz
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Ja mu dam podkradac matce hormony !!!!!;-)Myślę że ten wzrost to już ok połowy września się zaczął, spanie , tycie, bardziej sucha skóra itd. Ja sie zle czuje przy takim poziomie tsh , stanowczo wole ok 1 , właśnie czekam na wizytę u endo. A i niech ktos zabierze te 3 kg co dostałam w gratisie.
-
Monta chyba wróciłam za bardzo zmęczona ze szpitala. Po kilku dniach w domu i krótkich spacerach z psem czuje się już lepiej. Z małym pomału się zaczynamy rozumieć We wtorek była u nas połozna środowiskowa. Pokazała jeden, a konkretny raz jak karmic piersia i ta praktyka idzie nam coraz lepiej.
Wczoraj byłam ściągnąć szwy. A dziś pojechałam z małym na wizytę do pediatry. I w rejestracji mało nie zabiłam jakiejś starej baby. Ja tu uprzejmie do Pań w rejestracji czy zgodzą się żebym dostała kartę dziecka bez kolejki, bo mały ma raptem 8 dób. One, że oczywiście a taka tu w kolejce zaczyna się drzeć, że ona tez musi swoje odczekać. To jej powiedziałam, że chyba ma więcej lat niż moje dziecko i da rade dłużej poczekać obchodząc się bez cycka.
Kajetan słabo na wadze przybiera. W najbliższej dobie mam zrobić test jedzeniowych. Dawać mu doić cyca, a następnie przystąpić do butelki z mm. Jeśli okaże się, że będzie jeszcze miał ochotę na butle możliwe, że mam słaby pokarm.
Za tydzień idziemy na kolejne ważenie i wizytę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 13:35
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli już o wadze to powiem Wam bez bicia, że byłam zrozpaczona, że przy wyjściu ze po wyjściu ze szpitala ubyło mi raptem... 6 kg Mały sporo ważył, wody plodowe tez a tu taki mały spadek. Na dzień dzisiejszy mamy juz minus 11 kg. Nareszcie widzę swoje norlamne nogi. Zeszła chyba już cała woda z organizmu. Do stanu sprzed ciąży brakuje około 4 kg. Ale i tak planuje więcej schudnąć. Oby się udało!!!
Matleena lubi tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Noramelnie baba się dorwala do telefonu i pisze j pisze.
Nuffeq rodzisz juz? Mały jest z Tobą na świecie?
Olka dawaj znać co tam endo powiedział?
Agniesja jak Twój maluch?
Jak wszystkie Staraczki i co u reszty ciążowego 85?
29.10.2014 biochemiczna
Anastazja85 wrote:Jak wszystkie Staraczki i co u reszty ciążowego 85?
A wagą się na razie nie martw, słyszałam, że chudnięcie nigdy nie jest tak proste jak przy opiece nad małym dzieckiem i karmieniu;)
Olka29 a jaką dawkę leku bierzesz??