1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Olka_29 wrote:Ja mu dam podkradac matce hormony !!!!!;-)Myślę że ten wzrost to już ok połowy września się zaczął, spanie , tycie, bardziej sucha skóra itd. Ja sie zle czuje przy takim poziomie tsh , stanowczo wole ok 1 , właśnie czekam na wizytę u endo. A i niech ktos zabierze te 3 kg co dostałam w gratisie.
-
Madziuuuula wrote:ja tam nie wiem, co u mnie:) się zastanawiam kiedy testowac jutro, pojutrze.
A wagą się na razie nie martw, słyszałam, że chudnięcie nigdy nie jest tak proste jak przy opiece nad małym dzieckiem i karmieniu;)
Olka29 a jaką dawkę leku bierzesz?? -
No to niech będzie pojutrze, akurat zobaczysz jak temperatura się zachowa. To czekamy do niedzieli w takim razie, a Ty na wszelki wypadek napij się jutro alko ostatni raz, bo może już niedługo na dłuuuuuugo będziesz musiała odstawić.
A w ogóle to witam się dziś w 35 tygodniu. Ależ to zleciało.Izoleccc lubi tę wiadomość
-
ja bym tak chciała też robić czyli dopiero jak się @ będzie spóźniać...
Niestety biorę luteinę i na 100% mój organizm na niej nie dostanie małpy w terminie. Dostane dopiero w kilka dni po odstawieniu. A nie chcę sobie wydłużać niepotrzebnie cyklu. -
Ja ovu miałam w 10 dniu cyklu ( miałam monitoring ) Prawdopodobnie tak szybko przez to, że spadła mi prolaktyna po bromergonie i dlatego, że zaczęłam euthyrox przyjmować.
Lekarz określił, że na tych lekach moje jajniki zaczeły intensywnie pracować, Dziś jest 21 dzien cyklu. Poprzednie cykle miałam 27-28 dni, ale to było przed leczeniem na tarczycę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziula, z tego co mój lekarz mówi ja miałam owu w 5-6 dc i w 26dc test o czułości 25mlU/ml wyszedł blady z porannego moczu a test 10 mlU/ml wyszedł po południu mocno widoczny.
Ola, teraz o tym nie myśl i tak już nie masz na to wpływu. Ale moim zdaniem to Ty miałaś owu raczej w 14 dc a wykres wygląda obiecująco.
Kornelia, najlepiej pogadać z mężem. W końcu to ma być też jego dziecko. A czemu mąż nie chce? -
nick nieaktualnyMatleena oczywiście, że rozmawiam o tym z mężem i on chce drugie dziecko... tylko nie mówi mi kiedy, a ja bym chciała niedługo... muszę się przygotować. Tak myślę, że zacznę brać kwas foliowy, bo jak mi powie z dnia na dzień, że już będziemy się starać