1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja niestety tego samego o sobie powiedzieć nie mogłam, bo całą ciążę wyglądałam okropnie, także tym bardziej cieszę się, że już się skończyła Najdziwniejsze jest to, że po porodzie pomalowałam sobie odrosty tą samą farbą, którą malowałam włody też w ciąży i wyszły mi o co najmniej odcień ciemniejsze Jak malowałam blondem w ciąży to mi wychodziły blond a teraz i przed ciążą wychodzą brązowe Ach te hormony
-
ja w sumie w całej ciąży wygladałam dobrze nic a nic puchniecia i takie tam. Po ciazy szybko wrocilam do wagi, ale teraz przytylam 3kg wiec slodycze odstawilam, jem ciemne pieczywo, owoce i serki homogenizowane chce zaczac z malym chodzic na basen wiec tez tutaj troszke zrzuce
milego 2 listopadowego dniaCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Hej. Ja jestem dziś po ktg a później mialam bardzo zajęty dzień. Musiałam odsiedzieć swoje w szpitalu żeby łaskawie w dyżurce lekarskiej sprawdzili czy jestem w kalendarz zapisana na cc (moja lekarka od miesiąca ma urlop w szpitalu i przychodzi dopiero na dyżur dzień przed moja cesarką). Później wizyta w przychodni, bo połozna środowiskowa musiała mi się podpisać i podbić na karcie ciąży (ponoć jakiś nowy wymóg). A następnie spacery z suką i obiad.
Nie wiem jak wytrzymam kolejne dni, bo teraz to już to czekanie jest dobijająceWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 18:18
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Hej jestem czytam , ale brak weny do pisania. W pracy trochę się dzieje bo mam zastapić koleżankę na stanowisku kierownika która jest w ciąży. Miala byc jeszcze miesiąc w pracy , ale pojawily się male komplikacje i chyba juz na L4 pójdzie:-( Czymam kciuki za rodzące na dniach:-D
Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlka gratuluję. 3mam kciuki
U mnie dziś od rana lipa. Najpierw w drodze do pracy samochód mi zgasł na środku drogi, oczywiście w porannym korku, i już nie ruszył. Na szczęście jakiś facet pomógł mi go zepchnąć na bok, mimo wszystko blokowałam pół pasa w centrum miasta. Spychanie auta skończyło się na słupie bo nie zdążyłam zahamować więc do tego mam zjechany prawy przód. Potem holowanie przez pół miasta na parking bo oczywiście w centrum nie było go gdzie zostawić. Póki co założyliśmy nowy akumulator i udało mi się wrócić autem do domu ale już nastawiam się na wydanie grubej kasy u mechanika żeby taka sytuacja się więcej nie powtórzyła. Nerwów się najadlam że hej.
A tak z innej bajki to jutro rano badania i z wynikami na polowkowe. Mam nadzieję że moja anemia jest pod kontrolą no i sprawdzę ile przytyłam bo od kilku tygodni wrócił mi apetyt choć mięsa dalej nie dzierże. -
Olka. No właśnie nie będziesz myśleć o dziecku, bo będziesz zapierdzielać w pracy. A wiadomo, że wyłączenie myślenia działa najlepiej
A ja się witam dziewczynki w moim jedynym z dwóch dni jedzeniowych. Zaczynam od bułeczki z mozarellą i pomidorem. Na drugie śniadanie będzie coś słodkiego... puding czekoladowy lub czekolada a później zobaczymy na co ochota mnie najdzie
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia