1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lula idź do ginka. Powinien Tobie przepisać luteinę. Ja przy plamieniach dostałam Duphaston.
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Anastazja85 wrote:Od chrzestnego dostaliśmy jednak kasę i misia szumisia, wiec będę małemu kupować huśtawki. Ta Twoja juz dotarła? Która to była i jak się sprawdza?
Pytałaś jeszcze o pobudki. W tym temacie nie wiele się zmieniło, generalnie budzi się w nocy co 2-3 h z małymi wyjątkami, czasami częściej czasami rzadziej. Wydaje mi się, że niekoniecznie budzi go głód, może po prostu robić to dla zasady
Matleena, super maluszek Niech rośnie zdrowo Jak tam, kiedy wypisują Was do domu? -
nick nieaktualnylula1985 wrote:tak jestem umówiona na 4 stycznia dziasiaj byłam na pogotowiu ale stwierdzili samoistne poronienie i nie trzeba łyżeczkować jestem zaaaaaaaaaałamana
Lula bardzo co współczuję wiem co czujesz ja w zeszłym roku przeszłam to sama. Trzymaj się kochana. Życzę Ci by z każdym dniem ból był mniejszyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:11
-
nick nieaktualny
-
Lula rozumiem co czujesz Po burzy zawsze wychodzi słońce...
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Ja mialam plamienia ale bylam na pogotowiu i byl juz bardzo blisko ujscia bralam luteine i kazali mi lezec tylkiem do góry po 2 dniach jak poszlam do ginekologa mojego to groszek sie przesunął.
Jesli tak sie stalo to bardzo mi przykro.
Anastazja moj jest bardzo fajna hustawka mozesz zmieniac jak chcesz bujanie na wprost i na boki. MOj lubi na wsprost ale czasem odwidzi mu sie i na bokiCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Czytam , czytam Madziuuula kibicuje żeby sie Tobie udało, ja jak narazie nawet śluzu płodnego nie mam i wiem że to głupie bo nawet mi to na rękę. Mam dużo obowiązków w pracy , nowe stanowisko mocno mnie pochłania , chciałabym odłożyć starania do lipca, a z drugiej strony jak widzę małe dziecko to aż mnie w sercu ściska, jestem strasznie rozdarta. Ja wiem , że to chore ale myśl że teraz by się udało przekładam na to , że zawiode tych którzy mi zaufali i dali tą szanse. Dziewczyny to jest straszne tak nie wiedzieć i zarazem wiedzieć co jest najważniejsze. Chce poczekać , a boje się że będzie za późno. Chyba straszna egoistka ze mnie:-(
-
Jutro jedziemy na szczepienie, więc dowiemy się ile mały waży. Wtedy podejmę decyzję czy kupujemy bujaczek elektryczny czy damy rade ze zwykłym.
Jakie macie plany sylwestrowe?
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia