1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lula trzymaj się dziewczyno!
Ola dzięki, że trzymasz za mnie kciuki, zrobiło mi się miło.
Na pewno nie jesteś egoistką!!!!!!
Ja w sylwka praca, praca, praca. Czekam na 1.01.2016 - wtedy wooooooolne - mąz i ja, w końcu spokój i cisza.
Mamuśki 85 ciepło się trzymajcie z maluszkami.
A ja lekko chora jestem, bleeh.Nuffeq lubi tę wiadomość
-
my sylwka spedzamy z kuznostwem co tez maja malego 2 miesice mlodszego od naszego wiec w gronie dzieci
Zycze Wam szczesliwego nowego roku i oby wasze najskrytsze marzenia sie spełniły.
Ola nie jestes egoistką poprostu tak miało byc
Madziula powodzonkaOlka_29, agniesja, Nuffeq lubią tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Mój syn dał mi właśnie pospać 6 godzin pod rząd Więc teraz się bawimy
Staraczki życzę szmapanskiej zabawy a w 2016 wspaniałych bobasów! Mamuśki zadowolenia z maluchów i rodzeństwa dla nich I oby nadchodzący rok był czasem uśmiechu, zadowolenia i samych pozytywnych chwilIzoleccc, Olka_29, agniesja, Nuffeq lubią tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Anastazja, jeżeli jeszcze nie kupiłaś i dalej się zastanawiasz nad kupnem huśtawki to polecam Ci krzesełko do karmienia chicco polly 3 w 1
Od 0-6 m-cy używa się jako huśtawka a później do 3 lat lat jako krzesełko. Jak dla mnie rewelacja i żałuję, że wcześniej tego nie wypatrzyłam, bo i tak planuję kupić krzesełko do karmienia a właśnie chicco polly ma dobre recenzje.
http://allegro.pl/krzeselko-polly-magic-3w1-chicco-gratisy-24h-tychy-i5702656621.htmlAnastazja85 lubi tę wiadomość
-
Na imprezie jest żona kuzyna mojego męża w 8 miesiącu ciąży i tak trzymałam ja za brzusio i mała tak cudownie mnie kopała, mega uczucie i wątpliwości znikły tak więc jeżeli mój mąż będzie wstanie to go zbałamuce po powrocie do domu:-D
Anastazja85, Matleena, Izoleccc, Nuffeq, agniesja, Madziuuuula lubią tę wiadomość
-
Agniesja dziękuję i pomyślę, ale fajny sprzęt A ten sklep znam. Hipcia z Fisher Price (pozytywka i projektor) u nich kupowałam.
29.10.2014 biochemiczna
Olka wspaniała decyzja!
Ja tak wczoraj sobie myślałam i nawet kilka łez mi poleciało. Ale takich szczęśliwych Dokładnie w Sylwestra rok wcześniej poroniłam swoją 3 ciążę. I marzyłam żeby 2015 dał mi wyczekiwane dziecko. A dokładnie rok później patrzyłam na śpiącego w łóżeczku Kajetana. I tak w sumie to chyba marzenia się spełniają
Miłego dnia dziewczynki i małego bólu głowyMatleena, Olka_29, agniesja lubią tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
hej! i jak tam Dziewczyny w nowym roku?
Olka dopadłaś męża po imprezie?
U mnie średnio na jeża. Do ewentualnego testu w zasadzie jakiś tydzień, bo przy mojej szybkiej owulacji mam już co najmniej 6 dni po "ptakach"
Ale na nic nie liczę. (Niestety) raczej w tym cyklu muszę zrobić (w zeszłym nie robiłam), bo muszę leki do stymulacji zamówić, by w 4 dniu zacząć sobie podawać zastrzyki. A wolałabym czekać na okres po prostu, ale jak dostanę w piątek wieczorem to będzie stres, bo w poniedziałek musiałabym ten lek dostać, a u mnie w mieście apteki tego na stanie nie mają - muszą sprowadzić.