1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie sluz płodny był od 6 dnia cyklu do 9 dnia. Jutro chyba zrobię test, ale nastawiam się na biel bieli. Wewnętrzna pewność i tyle. No i wtedy będę zamawiac leki w aptece. Jedna fioka 75 zł a ja potrzebuję 5....
-
fostimon czyli wysokooczyszczony hormon folikulotropowy ( info z ulotki) zastrzyki będę sobie robić przez 5 dni i monitorigna
kto to wie czy pomogą..
ale po prostu niby potrzebuje tej stymulacji bo według lekarki moje owulacje sa nic warte
-
Starajcie się dziewczyny, starajcie bo umnie czar prysł o marzeniach na temat drugiego dziecka. To co usłyszałam od swojego ginekologa to oznacza, że chyba świat jest niesprawiedliwy...........dlaczego jedni niechcą i mają a inni chcą i nie mają?lula
-
Olka i Madziula, wszystko się może zdarzyć
Lula, co się stało? (o ile mogę zapytać) Twoje pytanie to chyba zdawała sobie każda staraczka lub każda dziewczyna po stracie.
Miałam ostatnio mały kryzys. Zaczął się sezon zimowy, więc mój pracuje od rana do nocy. Wracał późno i kładł się spać w salonie. Tam już zostawał do rana. Nie wytrzymałam i zrobiłam mu awanturę. Wrócił do łóżka i dopełnił po raz pierwszy od kilku tygodni swój małżeński obowiązek. Zdecydowanie dziwny był seks po ciąży. Chociaż prawie, jak kolejny pierwszy raz ze swoim mężem
Od kilku dni jestem na tabletkach antykoncepcyjnych (jedynie 84 tab. w związku z moimi mięśniakami, by się nie rozrosły). Trochę się boje skutków ubocznych ich przyjmowania tzn. przybrania na wadze i pogorszenia stanu skóry. Od porodu mam i tak problemy z wyprykami na twarzy. I mam się różnych sposób a z buzią czasami lepiej a czasami szkoda gadać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 21:48
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Lula ja też usłyszałam od dwóch ginekologów niezbyt miłą prawdę.
mam niskie Amh i generalnie spore problemy z tarczycą. Mam plamienia 3 dni po owulacji czyli - mniej więcej 12 dzien cyklu ja już plamię na brązowo.W tym cyklu jak na razie jakims cudem miałam plamienia po owulacji tylko jeden dzień i to jest spora poprawa od lat, ale biorę duphaston.
Okres mam krótki, bo trwa dwa dni, ale poprzedzony jest kilkudniowymi brązowymi plamieniami.
jeśli teraz się nie uda naturalnie z tym fostimonem, to kolejny cykl lekarka powiedziała mi, ze będzie juz nacikać na inseminację, bo moj mąż ma słabe nasienie i nie sądzi, ze uda się nam naturalnie.
ja też jak o tym mysle, to mam doła strasznego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 22:59
-
Mam nadzieję, że to Was pocieszy choć trochę i da nadzieję. Po porodzie pierwszego dnia leżała ze mną na sali dziewczyna, która o ile dobrze pamiętam miała zespół antyfosfolipidowy i straciła 3 ciąże. Przy czwartej była cały czas na lekach rozrzedzających krew, walczyła bardzo i w końcu doczekała się małej Marysi. A walczyła o nią 9 lat.
Nie życzę Wam tylu lat starań, ale trzeba wierzyć, bo cuda się zdarzają
Anastazja, też czuję się jak przed pierwszym razem. Na szczęście na razie ja mam ochotę straszną, mąż też tylko na razie się nie da -
Nie tutaj chodzi o inne problemy, np.metaboliczne zatrzymywanie się wody w organizmie, potworne obrzęki nóg, niskie białko w moczu, wysoka prolaktyna a stąd tak zwany mlekotok, a co najlepsze gruczolak przysadki mózgowej( co porawda nie jest on groźny) bo zrobił mi się po nieleczonym zapaleniu zatok które kiedyś przeszłam w dzieciństwie i neurolog mi powiedział, że się z tym nic nie da zrobić. Takie miałam problemy w pierwszej ciąży. Chodziłam do jednego z najlepszych ginekologów w mieście ale muszę jeszcze popytać się innego lekarza tak dla świętego spokojulula
-
hej dziewczyny! jestem dziś w szoku. zgłaszam się z dwoma bladziochami, jeden z rana, drugi ok. godz. 15h.
Ale jaja. Jak na razie mam stracha.Anastazja85, Olka_29, Izoleccc, Niczkka, Matleena, agniesja, Nuffeq lubią tę wiadomość
-
Madziula, który masz dc? I kiedy planowany termin @?
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Dzien dobry wszystkim,
Lipiec 85 z tej strony
W poniedziałek pierwszy tez (wieczorny) i lekka blada kreska. Dzisiaj Beta - 151.
Jestem w 28 dniu cyklu. Normalnie mam 31dniowe.
PozdrawiamIzoleccc, Madziuuuula, Matleena, agniesja, Nuffeq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziś jest mój 22 dc. Owulkę miałam w 9 - 10 dniu najprawdopodobniej. Choć śluz płodny miałam od 6 dc do 10 dc. w tym cyklu miałam go sporo.
wczoraj już coś mi się słabo zrobiło i niedobrze.
a własnie w sylwestra cos mnie bolał brzuch, ale myślalam, ze to stres.
A potem przespałam cały nowy rok i noc, całą dobę prawie, he he i choroba mnie dopadła a potem nagle mi przeszło jakby ręką odjął.
Ja wiem, że to dopiero początek......
ale bladziochy są i to nawet w środku dnia mimo częstego sikania i picia sporo wody.
dzięki Dziewczyny!
Ulfenstein GRATULACJE:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 20:19
Izoleccc lubi tę wiadomość