1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magda głupolu jeden!!! Panikujesz bo swoje przeszłaś już. Bierz przykład ze mnie, swojej imienniczki i powiedz sobie, że masz zdrowe, silne dziecko. Poza tym tak właśnie jest, bo tam nie ma bladziocha. Są dwie tłuste krechy! Będziesz mamą.
I jutro z rana proszę iść na betę. Wiem, że się boisz i nie chcesz zapeszyć, ale Twój fasol jest zdrowy i silny. A za dwa dni powtórz, sprawdzisz przyrost i będziesz spokojniejsza. Zrozumiano?Niczkka, Madziuuuula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKornelia ja bym uznała że jeszcze nie. Może wieczorem albo jutro. Chociaż u mnie ani razu nie było pozytywnego testu
Ale przecież nic nie stoi na przeszkodzie żeby już dziś zacząć działać
Madzia tak jak piszą dziewczyny to piękne tłuste 2 krechy trzymam kciuki za betęMadziuuuula, Kornelia85 lubią tę wiadomość
-
Na prawdę to są tłuste krechy(?) to jak wygląda ten cień cienia (?)
Bety u mnie we wsi nigdzie jutro nie zrobię, dopiero w poniedziałek.
Ja jestem straszna beznadziejna panikara, ale zawsze jakoś na prosto wychodzi:)
Mój mąż nie dowierza chyba raczej. Cieszy się, ale na razie bardzo delikatnie. -
Madziuuuula wrote:Na prawdę to są tłuste krechy(?) to jak wygląda ten cień cienia (?)
Bety u mnie we wsi nigdzie jutro nie zrobię, dopiero w poniedziałek.
Ja jestem straszna beznadziejna panikara, ale zawsze jakoś na prosto wychodzi:)
Mój mąż nie dowierza chyba raczej. Cieszy się, ale na razie bardzo delikatnie.
I to był bladzioch. Z resztą mam go nadal.
Kornelia, moim zdaniem to jeszcze negatyw, ale już owu tuż tuż. -
Madziula, ale ożywiłaś wątek
Kornelia ja nigdy nie miałam kreski testowej w takim samym kolorze, jak ta druga. Taki wynik brałam za pozytywny i zaczynałam starania.
Czy mamy w 85 jakieś dziewczyny z Wawy posiadające dziecko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 20:57
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
nick nieaktualny
-
Tak gadałyście o tych bujaczkach, powiedziałam mężowi i tak oto wczoraj kupił na olx tą huśtawkę hybrydową. Wieczorem już nie chciałam rozbudzać Tymka, ale dziś wypróbujemy, bo jest zarąbista
Anastazja85, agniesja lubią tę wiadomość