1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli mamy pierwsze 2 pozytywne testy w 2016. Bardzo owocnie zaczął się ten Nowy Rok
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
wiecie jak to jest. cieszyłam się przez pól minuty, a teraz się zamartwiam czy wszystko będzie ok.
dokładnie nie wiem ile dni mam po owulacji, bo nie mierzyłam temperatury ani nie miałam żadnych objawów owulacji ( a w poprzednich cyklach przebiegały one z ogromnym bólem jajnika )
i tak muszę chyba jutro się skantaktowac z lekarzem, bo dupahston mi się kończy i nie wiem, czy mam brac dalej.
więc żeby mieć pewność rano robię znowu test i lecę na betę.
bo moja lekarka uznaje betęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 20:48
-
nick nieaktualny
-
Madziula wzięłaś mojego brzucha widzę! To jeszcze zabierz tą część co mi wisi z przodu. Wrzuć zdjęcie na forum. Chcę zobaczyć bladziocha.
Wrzucasz tak
Wchodzisz na jakąś stronę np fotosik, wrzucasz zdjęcie, kopiujesz link na forum (bbcode) i tu wklejasz, ot i cała filozofia.
I Madzia, dbaj o siebie, znajdź dobrego lekarza i jedź na duphastonie cały 1 trymestr, bo to nie zaszkodzi, a może pomóc.
No i najwazniejsze, obydwu ciężarówkom mocno gratuluję.
Ola, Ty następna!
Edit
MADZIA, tak sobie pomyślałam, że Twoja Pani doktor chyba teraz niezłe oczy zrobi jak się dowie, że jednak te Twoje jajeczka nie były g... warte bez stymulacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 02:44
-
Wrzucę to zdjęcie, ale najpierw muszę mieć kabel do telefonu.
Jak na razie robiłam test trzeci rano, ale mi się wydaje, że ta kreska jakaś minimalnie bladsza wypadła i wpadłam w panikę.
dziękuję za gratulacje.
teraz obawiam się, że za szybko się pochwaliłam, ale z drugiej strony skoro przedwczoraj pisałam, że robię test, to chciałam być "fajna" i napisac rezultat. -
Madzia a testy były tej samej firmy ? bo jak różnej to i różna kreska może być Spokojnie jak 3 test masz pozytywny to jest dobrze
Przyłączam się do gratulacjiMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny